Casa lui Steve Jobs a devenit loc de pelerinaj pentru fani

  Pe 5 octombrie 2011 Steve Jobs a incetat din viata si a fost inmormantat cateva zile mai in compania prietenilor si colaboratorilor din cadrul companiei Apple. Mormantul sau se afla in interiorul unui cimitir “exclusivist” din Palo Alto si nu oricine are acces la el insa majoritate acelor care doresc sa exprime condoleante familiei viziteaza casa acestuia. Casa a devenit loc de pelerinaj pentru toti fanii care vin din diverse parti ale SUA/ale lumii in Palo Alto California pentru a vedea casa in care a trait Steve Jobs. In fata ei a ramas parcat celebrul Mercedes argintiu fara numere de inmatriculare care se pare ca nu este folosit de vreun membru al familiei.

Months after Steve Jobs’ death, fans are still flocking to his home, sometimes by the busload, to pay homage to the Apple founder. It’s a pilgrimage that thousands have made, some from as far away as Italy and Hong Kong. They also visit Jobs’ childhood home in nearby Los Altos, Calif., where he started Apple in the garage, and the Cupertino headquarters of the company that is now the world’s most valuable.

  Casa nu este pazita de catre vreo firma de securitate, nu are gard sau poarta de doi metri si toti cei interesati lasa flori sau imagini langa micul gard exterior. Unii fani au parcurs mii de kilometri pentru a vizita si casa in care Steve Jobs si-a petrecut copilaria si unde impreuna cu Steve Wozniak a pus bazele companiei Apple ale carei produse le folosim cu totii astazi. Steve Jobs a fost adorat de milioane de oameni din lumea intreaga si multi dintre ei inca gasesc moduri prin care sa il omagieze.