iPad 3 ar urma sa vina cu o camera de 8 megapixeli si un design putin modificat

12

  Aproximativ doua saptamani ne despart de ziua in care tableta iPad 3 ar trebui sa fie prezentata si iata ca avem noi informatii in legatura cu ceea ce vom gasi in ea. Informatiile de astazi vin de la un site din China care sustine ca tableta va avea o camera de 8 megapixeli si o carcasa usor modificata fata de cea din iPad 2. Camera de 8 megapixeli ar trebui sa fie la fel de buna precum cea din iPhone 4S, singurul cu o camera de acest gen, iar carcasa este asemanatoare cu cea a iPad 2 insa marginile sale au un grad de inclinatie mai mare.

The iPad 3 enclosure seems to have a more gradual taper to the edges than the iPad 2. The taper is seen better on the top overview photograph. As a result of this longer taper, the iPad 3’s camera rests on the taper itself. The absolute positioning of the camera doesn’t seem that far off from the iPad 2, but the lens does appear larger. According to NextMedia, the new iPad 3 camera will see a significant upgrade to 8 megapixels.

  Schimbarea design-ului carcasei va fi nesemnificativa si nu va afecta in vreun fel posibilitatea de a utiliza husele SmartCover sau orice fel de accesorii asemanatoare. Pe langa informatiile privitoare la camera si carcasa avem parte de altele care dau de inteles ca tableta va veni cu Retina Display si quad-core iar ca data de prezentare este 7 martie. Informatii de genul acesta au tot fost publicate si toate denota in mare exact acelasi lucru: Retina Display, camera mai buna, procesor mai bun insa ramane de vazut cum anume a gandit Apple noua tableta.