iPad 3 ar urma sa vina cu o camera de 8 megapixeli si un design putin modificat

  Aproximativ doua saptamani ne despart de ziua in care tableta iPad 3 ar trebui sa fie prezentata si iata ca avem noi informatii in legatura cu ceea ce vom gasi in ea. Informatiile de astazi vin de la un site din China care sustine ca tableta va avea o camera de 8 megapixeli si o carcasa usor modificata fata de cea din iPad 2. Camera de 8 megapixeli ar trebui sa fie la fel de buna precum cea din iPhone 4S, singurul cu o camera de acest gen, iar carcasa este asemanatoare cu cea a iPad 2 insa marginile sale au un grad de inclinatie mai mare.

The iPad 3 enclosure seems to have a more gradual taper to the edges than the iPad 2. The taper is seen better on the top overview photograph. As a result of this longer taper, the iPad 3’s camera rests on the taper itself. The absolute positioning of the camera doesn’t seem that far off from the iPad 2, but the lens does appear larger. According to NextMedia, the new iPad 3 camera will see a significant upgrade to 8 megapixels.

  Schimbarea design-ului carcasei va fi nesemnificativa si nu va afecta in vreun fel posibilitatea de a utiliza husele SmartCover sau orice fel de accesorii asemanatoare. Pe langa informatiile privitoare la camera si carcasa avem parte de altele care dau de inteles ca tableta va veni cu Retina Display si quad-core iar ca data de prezentare este 7 martie. Informatii de genul acesta au tot fost publicate si toate denota in mare exact acelasi lucru: Retina Display, camera mai buna, procesor mai bun insa ramane de vazut cum anume a gandit Apple noua tableta.

12 COMENTARII

  1. Pe cine intereseaza camera de 8mp la o tableta?Cine a folosit cu adevarat camera de la Ipad2?Personal doar am testat camera o singura data,sa vad daca merge.Chiar daca ar avea 50 de mp,tot nu-i vad rostul.

  2. Prea multe presupuneri. Eu zic sa o lasam sa apara. Oricum 2048×1536 este o rez mult prea mare pt fiabilitatea aplicatiilor. Aveam pretentii de la apple si pana acum sa diferentiat clar de ceilalti nu prin aparate cu ultimul hardware existent pe piata ci prin fiabilitate. Eu unul nu imi imaginez un joc facut la rezolutia aia care sa si functioneze fara lose framerate.

  3. E dificil sa faci poze cu un ipad. Iphone-ul are avantajul ca e micut plus ca il ai la tine tt timpul ca e telefon. Iphone sau chiar ipod are f multe avantaje fata de ipod si le scriu mai jos un pic.
    1. Nu sta lumea sa se uite la ce faci tu lucru dest de important parerea mea.
    2. Nu iesi in evidenta (sa zicem lucrezi la o companie pai knd ai scos ipad u te a vazut sefu de la 1 km.. Ia uite l pe asta iar nu munceste
    3.Nu iesi in evidenta cand faci poze.
    4. Sa fim seriosi cati transporta ipad u cu ei tt timpul?? Pe cand iphone ul e tt timpul in buzunar clar.
    5 . Daca ai iphone si iti iei ipad cu camera super performanta e o afacere cam proasta. Parerea mea e o afacere proasta oricum.

    Nu spun ca ipad e un produs prost.. Doar ca trb sa se gandeasca multi inainte sa il cumpere daca este neaparat necesar si daca nu “strica lumina” produselor deja achizitionate.

  4. Si inca o chestie off topic.. Chiar mi as dori sa fie publicata.. Puneti va fratilor banii de o parte nu ii mai imbogatiti pe astia. Lumea in tara on general este suprimata de datorii si de dorinta de a avea ultimul tip de device aparut desi in afara de trm mailuri si facebook nu il folosesc.. Vb de marea majoritate. Si atunci In loc de libertate financiara tragi la jug tt viata pt niste produse de care nici nu ai tmp sa te bucuri. Uite aici spre ex cunosc oameni cu peste 5000 e salariu si vin la servici cu bicicleta si vb la 3310 sau alte ragalii de telefoane. Si sunt extrem de linistiti din toate pdvd. Am deraiat mult probabil de la subiect snt convins si apreciez f mult forumul asta si munca depusa. Numai ca e cam aiurea ca apple sa imbogatit atat din naivitatea altora.

  5. Totul depinde de cata nevoie are fiecare de tehnologie. Daca aia cu salariu de 5000e nu stiu sa scrie un url in browser e normal sa nu aiba nevoie de o tableta iPad. Depinde cat de conectat esti la domeniul tehnologic.

  6. Valy, ai dreptate in al doilea comentariu.
    la primul nu ma bag pentru ca nu detin iphone.
    dar cred ca o camera asa de buna la ipad e nefolositoare.
    am vazut pe cineva intr-un parc cand filma sau facea niste fotografii cu ipad-ul insa am zis ca e intr-o ureche sincer. daca nu ai la indemana alta camera e scuzat dar sa stai cu tableta in mana sa faci poze intr-o multime mi se pare foarte aiurea.
    poate doar de curiozitate, asa mai merge.

  7. Comentarii de genul este prea scump nu avem nevoie, nu isi au rostul in acest topic. Se stie f bine ca produsele apple nu sunt neaparat ieftine. Pot spune ca apple a schimbat felul in care interactionam cu un telefon de exemplu apoi a aparut iPad…..( o schimbare majora fata de vechile terminale).
    Cei care postati aic ar fi bine sa faceti comentarii pertinente si in legatura cu subiectul.
    La un salariu de 2000 ron un iPad sau un iPhone este scump. Daca unii sunt snobi este o alta discutie.