Prima Pagina Apple Timp de o luna un angajat Apple a furat iPhone-uri dintr-un magazin...

Timp de o luna un angajat Apple a furat iPhone-uri dintr-un magazin al companiei

  Desi pare greu de crezut dar un magazin Apple dintr-un mall din Charlotte-Mechlenburg, SUA, a fost jefuit de 25 de terminale iPhone in valoare de 16.000$ in  decursul unei luni. Intre 1 decembrie si 11 ianuarie angajatul, care a fost identificat de politie, a furat 22 de terminale iPhone 4S 16 GB, un terminal iPhone 4S de 32 GB, unul de 64 GB si un iPhone 4 de 8 GB. Desi totul s-a terminat acum o luna si jumatate, Apple a raportat abia astazi incidentul politiei care acum va trebui sa il caute si sa il aresteze pe presupusul hot.

Charlotte, NC (WBTV) – Charlotte-Mecklenburg police say they’re searching for an employee of the Apple Store at Northlake Mall who stole 25 iPhones worth over $16,000. According to a police report, the person had access to a storage room at the store and stole the phones over a period of a month and a half, between December 1st and January 11th. An employee reported the thefts through the police department’s online crime reporting system.

  Este interesant ca totul a durat mai bine de o luna si nimeni nu a observat tot ce se intampla insa mai interesant va fi de vazut ce apuca Apple sa mai recupereze de la angajat.

 • Bogdan G

  “Ce apuca Apple sa mai recupereze de la angajat.” de parca apple simte in vre-un fel cei 16.000 de $ pierduti. :))

 • Parca apple de aia 16000 $ are nevoie ;)) Faza e obrazul infractorului !

 • Lol, cu 16.000$ plateste cativa angajati, daca ti se pare o suma mica da-mi tu mie acum 16.000$.

 • Anonymous

  Defapt o pierdut pretul de fabricatie care e mult mai putin

 • bogdan

  un manager serios se uita si la 10 dolari incercand sa reduca pierderile/cheltuielile cat mai putin. (chisr daca vorbim de apple)

 • Alin

  @bogdan Un manager adevarat se uita sa creasca incasarile nu sa scada cheltuielile…(deviem de la subiect 🙂 )

 • Valy

  Hmm.. Pai nu se calculeaza asa knd e vb de furt pierdere. Pt ca Apple a pierdut doar costul de fabricatie. Din aia 16.000 daca i ar fi luat ar fi dat tva impozit etc. asa ii baga la pierderi si nu plateste impozit la ei. Deci pierderea reala este de max 2500.

 • rundown

  @Alin –un manager adevarat nu cauta sa scada cheltuielile? pai tocmai asta are in vedere…sa scada cheltuielile..cresterea incasarilor poate deriva din aplicarea acestei masuri.Is curios, ai idee ce inseamna munca unui manager? Is curios ce profesie ai si ce functie

 • flo

  moaaaa, tata numa manageri paci
  va dau la fiecare cate $16,000

 • Claudiu daniel

  Niste foto cu $ ….,

 • Octavian

  1. Suma de 16.000 $ se trece la pierderi (cheltuiala deductibila) si probabil ca acele produse sunt asigurate. Asa ca daca ar fi vandut produsele ar castiga 16000 $, pt ca le-a furat au castigat dublu. Cel putin asa gandeste un manager 🙂