Prima Pagina Apple Timp de o luna un angajat Apple a furat iPhone-uri dintr-un magazin...

Timp de o luna un angajat Apple a furat iPhone-uri dintr-un magazin al companiei

  Desi pare greu de crezut dar un magazin Apple dintr-un mall din Charlotte-Mechlenburg, SUA, a fost jefuit de 25 de terminale iPhone in valoare de 16.000$ in  decursul unei luni. Intre 1 decembrie si 11 ianuarie angajatul, care a fost identificat de politie, a furat 22 de terminale iPhone 4S 16 GB, un terminal iPhone 4S de 32 GB, unul de 64 GB si un iPhone 4 de 8 GB. Desi totul s-a terminat acum o luna si jumatate, Apple a raportat abia astazi incidentul politiei care acum va trebui sa il caute si sa il aresteze pe presupusul hot.

Charlotte, NC (WBTV) – Charlotte-Mecklenburg police say they’re searching for an employee of the Apple Store at Northlake Mall who stole 25 iPhones worth over $16,000. According to a police report, the person had access to a storage room at the store and stole the phones over a period of a month and a half, between December 1st and January 11th. An employee reported the thefts through the police department’s online crime reporting system.

  Este interesant ca totul a durat mai bine de o luna si nimeni nu a observat tot ce se intampla insa mai interesant va fi de vazut ce apuca Apple sa mai recupereze de la angajat.

LIKE
Articolul anteriorNavigon 2.0.2 update disponibil in App Store
Urmatorul articolAnimateDock adauga animatii pentru dock-ul din iOS(video)