Timp de o luna un angajat Apple a furat iPhone-uri dintr-un magazin al companiei

11

  Desi pare greu de crezut dar un magazin Apple dintr-un mall din Charlotte-Mechlenburg, SUA, a fost jefuit de 25 de terminale iPhone in valoare de 16.000$ in  decursul unei luni. Intre 1 decembrie si 11 ianuarie angajatul, care a fost identificat de politie, a furat 22 de terminale iPhone 4S 16 GB, un terminal iPhone 4S de 32 GB, unul de 64 GB si un iPhone 4 de 8 GB. Desi totul s-a terminat acum o luna si jumatate, Apple a raportat abia astazi incidentul politiei care acum va trebui sa il caute si sa il aresteze pe presupusul hot.

Charlotte, NC (WBTV) – Charlotte-Mecklenburg police say they’re searching for an employee of the Apple Store at Northlake Mall who stole 25 iPhones worth over $16,000. According to a police report, the person had access to a storage room at the store and stole the phones over a period of a month and a half, between December 1st and January 11th. An employee reported the thefts through the police department’s online crime reporting system.

  Este interesant ca totul a durat mai bine de o luna si nimeni nu a observat tot ce se intampla insa mai interesant va fi de vazut ce apuca Apple sa mai recupereze de la angajat.