Anul acesta Apple pregateste produse care \”ne vor da pe spate\”

  Aseara Tim Cook a vorbit la conferinta anuala dedicata actionarilor companiei si a declarat ca anul acesta Apple are pregatite cateva produse care “ne vor da pe spate”. Tim Cook sustine ca in momentul de fata inginerii companiei Apple lucreaza la dezvoltarea unor produse “grozave” care vor uimi din nou lumea intreaga. Daca ar fi urcat Steve Jobs pe scena pentru a vorbi actionarilor atunci probabil cuvintele “insanely great” si “revolutionar” ar fi fost utilizate pentru a descrie tot ceea ce pregateste Apple insa Tim Cook a spus-o intr-un alt mod.

“You can be assured we are working as hard as ever this year to deliver an incredible year and some products that will blow your mind,” said Cook, 51, speaking before investors at Apple’s annual shareholder meeting at the company’s headquarters in Cupertino, California.

  Anul acesta asteptam de la Apple tableta iPad 3 cu Retina Display, un posibil quad-core si o baterie mai buna; iPhone 5 cu un design nou, un ecran mai mare, un procesor dual/quad-core, compatibilitate cu retele 4G LTE si o baterie mai buna; un televizor care va avea integrat asistentul personal Siri; MacBook Pro-uri cu design precum al MacBook Air si echipate cu Retina Display. Daca Apple va reusi sa lanseze macar iPad 3, iPhone 5 si Mac-uri cu Retina Display atunci cred ca anul 2012 va fi unul extrem de bun pentru ei.

8 COMENTARII

  1. la ce tara de mana a treia spre a parta suntem nu cred ca in viitorul apropiat vor face SIRI in limba romana sau vreun APPLE STORE cat de curand in romanik.o sa faca mai degraba in Siria probabil magazin cei de la Apple inaintea romaniei.am ajuns prea de rasul planetei ca sa vina astia atat de repede pe la noi.

  2. @ Daniel… Ei sunt fraeri că nu te pun pe tine CEO… Crezi că nu știu ei ce se întâmplă pe toate piețele din lumea asta? Repet, faptul că tot românul și-a luat iPhone nu înseamnă că există o piață cu adevărat profitabilă în România! La ce standarde au în Store-uri, adică un număr minim de mp (minim 100 mp), un număr minim de angajați (min 6/tură, am văzut eu) gândește-te la costuri și toate astea pentru ce? Un MacBook Pro pe săptămână?