SMSNinja – un iBlackList gratuit care filtreaza SMS/MMS-uri si apeluri si le protejeaza cu o parola pe cele existente

   SMSNinja este un tweak care, contrar numelui, permite utilizatorilor sa filtreze mesaje SMS/MMS si apelurile primite pe propriile terminale. Dezvoltatorul tweak-ului permite oricui sa seteze diverse reguli privind apeluri sau mesaje care sunt respinse in functie de numarul de pe care sunt primite, in functie de cuvintele pe care le contin ori in functie de ora la care sunt primite. Puteti alege sa blocati contacte din agenda, contacte/numere de telefon din lista de apeluri/din aplicatia Messages sau sa introduceti voi propriile numere de telefon, cuvinte ori intervale orare in care orice apeluri/mesaje sunt automat trecute intr-o lista in care le puteti vedea doar voi.

A light weight but high effective firewall for blocking/filtering/locking/hiding SMS/MMS/Call. Take a look at “Readme” before blocking anyone! Readme files are inside the .app. Configure options from the SMSNinja app on your home screen.

  SMSNinja permite utilizatorilor sa isi protejeze aplicatiile Messages si Phone cu o parola astfel ca nimeni nu  va putea vedea mesajele/lista voastra de apeluri decat daca stie acea parola. Aceeasi parola protejeaza si aplicatia SMSNinja deci nimeni nu o va putea modifica fara ca voi sa stiti. SMSNinja este gratuit in repo-ul BigBoss din Cydia.