PictoKeyboard te ajuta sa adaugi simboluri noi pentru tastatura din iOS

  PictoKeyboard este un tweak lansat in cursul serii trecute in Cydia care permite posesorilor de iDevice-uri sa adauge o serie intreaga de caractere noi tastaturii din iOS. Vorbesc despre caractere Unicode pe care Apple nu s-a gandit sa le includa si care in conversatiile cu prietenii vostri s-ar putea dovedi a fi utile. Tot ce trebuie sa faceti este sa instalati tweak-ul din Cydia iar in meniul de setari al iOS sa ii cautati submeniul si sa alegeti inlocuirea unei limbi de acolo cu pictogramele tweak-ului. Dupa ce ati ales limba care urmeaza sa fie inlocuita mergeti in Settings>General>Keyboard>International Keyboards si selectati-o pentru a fi afisata in tastatura. Acum deschideti tastatura din iOS o veti putea selecta si ii veti putea folosi caracterele unicode in conversatii.

Unicode keyboard for iOS devices. This package will replace a keyboard of your selection with pictokeyboard. After you’ve installed, you will be able to type unicode letters (see screenshots if you don’t know what unicode letters are. Open up settings page to learn how to configure. Works on iPhone, iPod Touch and iPad with iOS 5 or above

  PictoKeyboard este disponibila gratuit in repo-ul BigBoss al Cydia insa functioneaza doar pe iOS 5. Din pacate nu orice telefon va putea afisa caracterele Unicode.