Prima Pagina Camera Tableta iPad 2 folosita pentru a filma un hot de buzunare(video)

Tableta iPad 2 folosita pentru a filma un hot de buzunare(video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EqctWMCkruA[/youtube]

  Credeati ca nu exista utilitate pentru camera tabletei iPad 2? Daca da atunci o femeie din China doreste sa va dovedeasca exact contrariul pentru ca folosind propria tableta ea a filma un hot de buzunare in plina activitate. Vorbesc despre o femeie care intr-un metrou din Shanghai folosea aglomeratia pentru a fura tot ce apuca de prin buzunarele calatorilor. Pentru actul sau de curaj femeia care a filmat totul a primit aproximativ 1600$ drept recompensa din partea autoritatilor, o suma destul de mare avand in vedere gestul facut de ea.

 • Mankid40

  Ea nu doar a filmat, a prinso de mana pe hoata, a si chemat oamenii legii(cum zice mircea)!!!!!
  In romanica daca ar fi mai multi oameni din astea.

 • Anonymous

  La romanica daca cineva vede vreun hot intoarce spatele de frica. Iar recompensa data de autoritati este ” alta data n ma mai riscati viata”…

 • Luca

  băieți am si eu o problema sau mai bine zis doua:
  1)- Am un account de email pe tiscali.it si vreau sal accesez di posta email nativa a iPhone 4S,am reușit o buna parte din chestie desi primesc emailurile dar nu pot trimite.
  2)- A doua problema am dat search pe safari după iPad si am dat click pe un link care in final a deschis AppStore cu aplicatia tapatalk care este una cu plata si nu as spune ca costa puțin cea pt iPad este la 399 si una la 2,99.În concluzie:este vreunul dintre voi care a rezolvat așa ceva cu un account de email tiscali,sau daca merita sa cumpăr aceea aplicatie pt a folosi forumul?
  Zaone întrebările sunt indreptate mai mult către tine

 • Unknown

  Cred ca in metrourile din romania făcea mai mult.:)

 • Pentru mailul ala vorbeste cu cei de la Tiscali, ei iti pot da pasii necesari pentru configurare astfel incat sa poti trimite. Eu nu folosesc tapatalk prea mult.

 • Inedit

  Wow ai filmat cu tabl ipad 2.daca avea samsung nu facea asa ceva.maine o sa scrii ca Dumnezeu are ipad si iphone