Deck – probabil cel mai interesant tweak pentru Cydia dezvoltat in ultimele luni(video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9zACFBDwchM[/youtube]

  Deck este un tweak care urmeaza sa fie publicat in Cydia in perioada urmatoare si cred ca este unul dintre cele mai interesante tweak-uri care au fost lansate in ultimele luni in celebrul magazin de tweak-uri. In esenta Deck este un tweak care adauga in iOS un dock lateral in care avem scurtaturi pentru diverse functii ale sistemului de operare. Deck este afisat intr-o laterala a ecranului iar prin el avem acces la acea bara de scurtaturi care ne permite sa adaugam shortcut-uri pentru: scrierea unui SMS/Tweet/mesaj pe Facebook, deschiderea unei varietati de aplicatii, actionarea unui respring/restart/shut down, etc. In meniul Settings a iOS putem selecta ce scurtaturi afiseaza tweak-ul in “hotbar” si ce aplicatii putem deschide rapid de acolo plus metoda de activare a interfatei.

  Deck va fi disponibil in Cydia in perioada urmatoare si va costa maxim 2$ insa se anunta a fi un tweak extrem de interesant.

9 COMENTARII

  1. Nu stiu, depinde de necesitatile fiecaruia. Deck e mai simplu, are mai putine functii. SBSettings e mult mai complex. Eu as alege Deck pentru ca nu am nevoie de tot ce exista in SBSettings.

  2. Eu zic sa o incerci ca o sa te convingi singur.
    Iti dau doar doua exemple:
    -iPhone-ul se inchide in jur de 10-12 mAh, se pare ca asta ar fi limita cu care mai poate rula.
    -Cand il incarc la 100%, aplicatia asta imi zice 83% si e logic sa fie asa avand in vedere ca il am de un an jumate.
    Cat despre temperatura eu zic ca indica foarte bine, de exemplu acum, in casa, imi arata 29 de grade. Daca ma joc sare de 40 de grade, iar daca ies afara la zero grade imi arata cam 10.
    Iar despre counter, am incercat pe un 4S nou si imi zice cu acuratete de cate ori l-am incarcat.

  3. cred ca in cazul meu ar inlocui sbsettings pare mult mai util, are un design mult mai bun, interfata pare a fi integrata in ios gen o functie pusa de apple ceea ce ajuta mult eu unul abea astept sa apara