FaceTime Facelift – chirurgia estetica ii ajuta pe americanii care doresc sa arate bine in timpul apelurilor FaceTime(video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=W0ABfj0ydPA[/youtube]

  SUA este tara tuturor posibilitatilor si nu, astazi nu vorbim despre o poveste imaginara din America ci despre un trend real. In Washington un chirurg estetician primeste in cabinetul sau tot mai multe persoane care sunt ingrijorate de felul in care arata in timpul apelurilor FaceTime si recurg la chirurgie pentru a isi imbunatati aspectul fizic. FaceTime Facelift este o “procedura” care incepe sa devina tot mai populara in SUA si in esenta ea inseamna efectuarea unor modificari la nivelul fetei pacientilor pentru ca acestia sa “arate bine” in timpul apelurilor FaceTime. Denumirea serviciului FaceTime este folosita pentru a descrie orice fel de apeluri video insa pentru Apple vorbim despre un avantaj deoarece serviciul sau va deveni si mai cunoscut pe taramul american.

Patients come in with their iPhones and show me how they look on [Apple’s video calling application] FaceTime,” says Dr. Sigal. “The angle at which the phone is held, with the caller looking downward into the camera, really captures any heaviness, fullness and sagging of the face and neck. People say ‘I never knew I looked like that! I need to do something!’ I’ve started calling it the ‘FaceTime Facelift’ effect. And we’ve developed procedures to specifically address it.

  Stiam cu totii ca americanii sunt ciudati dar FaceTime Facelift demonstreaza din nou cat se poate de clar ce fel de oameni traiesc acolo.

2 COMENTARII