Apple responsabila pentru 514.000 de slujbe din SUA

  Desi Apple a fost acuzata in SUA ca ofera locuri de munca in China unde se asambleaza iDevice-urile dar ii uita pe americanii din propria tara, compania sustine ca este responsabila pentru crearea a nu mai putin de 514.000 locuri de munca in SUA. Vorbim despre locuri de munca pentru propriile laboratoare si cladiri, locuri de munca pentru angajatii din magazine, pentru cei care lucreaza in companiile care transporta produsele Apple, pentru cei care produc diverse accesorii ale Apple chiar in SUA si in final pentru companiile care dezvolta aplicatii pentru iDevice-uri.

Throughout our history, Apple has created entirely new products — and entirely new industries — by focusing on innovation. As a result, we’ve created or supported more than 500,000 jobs for U.S. workers: from the engineer who helped invent the iPad to the delivery person who brings it to your door. A study by Analysis Group found that Apple has directly or indirectly created 304,000 U.S. jobs.*These jobs — spread across all 50 states — include thousands of jobs in numerous industries, from the people who create components for our products to the people who build the planes and trucks that carry them to our customers.

  Cifra este enorma insa ea este cat se poate de reala deoarece intreg ecosistemul companiei Apple are nevoie de foarte multi oameni pentru a functiona corect.