Apple incheie contracte cu furnizori de ecrane de 7.85 inch pentru iPad 3(zvon)

7 inch iPad 3

  Zvonurile privind posibila lansare a unei tablete iPad 3 nu dispar saptamana aceasta dupa ce o publicatie asiatica a anuntat ca Apple ar fi incheiat un contract cu AU Optronics pentru fabricarea ecranelor noului produs. iPad Mini ar urma sa se numeasca produsul, 7.85 inch ar fi dimensiunea ecranului si informatiile de astazi sunt coroborate cu cele din weekend care veneau de la o banca de investitii a Samsung si anuntau ca iPad Mini e in proces de dezvoltare la Apple. Informatiile de azi prezinta AU Optronics ca si partener Apple pentru noua tableta insa aceasta companie nu a produs mult ecrane pentru cei din Cupertino deci e greu de spus cat de adevarat este zvonul.

Foreign reports, Apple may introduce smaller iPad mini, and may be published simultaneously on the 7th of this month and iPad3 narrow version of the iPad the fastest in the third quarter may ask the city, and pass the aircraft panel is 7.85 inches, including LGD and AUO ( 2409) have been sending samples test, assembly OEM from Master (4938) package. However, today’s and Shuo stock price performance of a weak AUO contrarian defensive. The market came out, Apple will introduce a smaller version of the iPad, 7.85-inch panel, and outgoing Apple is already in progress prototype machine testing, the fastest in the third quarter will ask the City.

  Steve Jobs a fost ferm impotriva lansarii unui asemenea produs pe piata in anii trecut insa fara el la carma companiei Apple lucrurile s-ar putea schimba mai ales ca tableta Kindle Fire a demonstrat deja faptul ca exista foarte multi oameni interesati de tablete cu ecrane mici si preturi pe masura.

2 COMENTARII

  1. Degeaba va fi ecranul mai mic dar pretul tot nu va fi de 200$ cum are Kindle Fire, deci eu personal nu cred ca ar fi nevoie de un ipad Mini, cel putin daca va fi lansat cu foarte multe noutati, atunci sigur lumea va cumpara, dar pentru o camera putin mai mare si un dual-core de 1.2ghz, nu cred ca multi o vor cumpara la 7,85″! iPad a fost special gandit pentru ecranul de 9,7″ si daca Apple va face un lucru asa de exceptional cum a facut cu iPad1-2 si la 7.85″ atunci este binevenit, dar eu nu cred ca va putea face acest lucru, desi nu este prea mare diferenta…