Apple TV 3G de 99$, AppleCare+ la acelasi pret si un nou accesoriu de 39$ vor fi prezentate maine

Apple TV 2G

  Este destul de probabil ca in aceasta seara sa vedem un nou Apple TV prezentat de catre compania Apple lumii intregi. Noul produs ar urma sa coste tot 99$ si ar urma sa aiba hardware mai bun care ar permite vizionarea filmelor in format 1080p, lucru imposibil de facut cu actualul model al Apple TV. Impreuna cu noul podus Apple pare sa fie gata sa introduca AppleCare+ pentru iPad, un serviciu care ofera clientilor Apple posibilitatea de a schimba gratuit de doua ori o tableta in cazul in care aceasta este accidental stricata.

  In final avem si un accesoriu misterios cunoscut pana acum doar sub numele de cod B82. Acest accesoriu va costa 39$ si presupun  ca ar putea fi noua husa SmartCover despre care am vorbit zilele trecute ori un alt accesoriu special facut de Apple pentru tableta iPad 3. Orice ar avea Apple pregatit, vom afla impreuna diseara!

7 COMENTARII

  1. Zaone, eu pot vedea filme in format 1080p pe Apple tv, doar ca aparatul nu poate ajunge la 1080p, dar reda filmul in 720p si se vede perfect.
    Pentru a putea vedea filmele in format Full Hd (1080p) este necesar XBMC.

  2. Poate ar fi mai bine sa se denumeasca aici pe idevice.ro : 3rd G sau 3rd Gen. sau simplu Apple TV 3 , pentru a nu fi confuzii cu 3G de la retelele mobile , ce zici Za1 ?