Adevaratul spot publicitar de prezentare al iPad(Video comic)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mFzJxGwqpOU[/youtube]

  So.. mai vreti iPad?

21 COMENTARII

  1. asa e… eu cred ca acest produs va fi cea ai mare dezamagire si cel mai stangaci pas facut de apple.aici au avut o Proasta inspiratie,si sunt sigur ca nu multi vor vinde sau renunta la Ipad 2 pentru a lua The New Ipad… sau cu s-o chema

  2. Apple e o firma serioasa si numele e ok.La masini de exemplu nu e tot asa?Noul E class sau noua skoda Octavia.Asa e si la ipad sau ce e asa greu de inteles?
    Pur si simplu e noul ipad!

  3. Precum un mac e always mac sau macbook e just Macbook si nu Macbook 1,2 sau 3.
    Am spus inaintea lansarii ca banui ca va fi ipad precum a fost si iPad lansat in 2011.

  4. @Andrei nuvor renunta la ipad 2 dar la primu da si vor fi si care vor renunta la ipad 2 in favoarea sa si clipu de mai sus spune unele adevaruri dar cine vrea sa si cumpere tableta nu o face ca sa renunte la televizor sau ce alte comparatii mai fac ei si avand in vedere ca multe alte tablete de pe piata la pret aproape de ipad chiar mai scumpe sunt mai slabe se va cumpara ipad 3 si e si logic.

  5. haha ce tare. dar sunt multi care vor cumpara si o bucata de lemn de la apple daca apple zice ca e noul iphone 5. so life goes on.

  6. Pt cei care nau iPad/au iPad 1 sa zicem ca se merita, dar 2 întrebări chiar mă sacaie:
    Camera de 8MP??
    SIRI????
    Astea le puteau pune..

  7. nu e o dezamagire “noul ipad” (apropo asta nu cred ca e numele , dar cum sa ii spuna vechiul ipad … e normal sa fie noul ipad nu ?) … era ceva de asteptat …. dezamagire poate pt cine se astepta la mai mult ,eu nu ma asteptam …..si nu o sa fie dezamagire nici in vanzari sunt sigur ….. eu unul nu as da niciodata pe o tableta gen ipad sau una cu android mai mult decat pe un laptop normal … mai mult decat pe un netbook mai merge dar decat un laptop obisnuit nu

  8. siri daca puneau era ceva … dar camera de 8 sau chiar si cea de 5 e mult …. mai mult de 3 nu e nevoie momentan ….. mai bine o marea pe cea din fata nacar la 1,3 de la vga

  9. Haha … Cineva zicea ca nu e nevoie de imbunatatiri majore la ipad sau la produsele apple in general ca nu au rivali pe piata … Pai atunci sa nu mai lanseze tata produse noi fara sa aiba acel crazy insane cum zicea diliu’ care ne a facut vietile mai usoare . Sa o faca odata si bine .Nu ca update urile din appstore : minor bug fixes !

  10. iara e jalnic =)) nene nu e jalnic e adevaru….
    cu cata usurinta se poate spala creieru unora….
    sunteti constienti ca rezolutia aia a ecranului…ochiul nu o poate sesiza nu?
    La monitoarele de pc-uri de ce credeti ca nu s-a urcat la rezolutia aia? Nu s-a putut? Nu a fost nevoie de asa ceva!

    Dar hai dati buzna sa cumparati ecranul marit, bateria marita (doar ca sa faca fata noului procesor grafic) si noul procesor grafic ca sa faca fata ecranului, noua camera a fost pusa tot pentru ecran si atat…..ceva nou sub soare? AAAAAA da siri…un program pe care apple nu il da celor cu iPad 2…il da celor cu ipad..uhmm sa zicem 3?

  11. Esti constient ca aberezi right? Nu poti sesiza rezolutia? Ia schimba-ti rezolutia monitorului la 800 x 600 si zi-mi cum sta treaba. Poate vroiai sa spui ca nu vezi pixelii pe ecran, asta e altceva. De ce la alte monitoare nu s-a trecut de 1080p? PENTRU CA TII MONITORUL DEPARTE DE OCHI SI NU VEZI PIXELII. Bun.