Apple se pregateste sa introduca optiunea de a testa aplicatiile din App Store inainte de achizitie!

  Desi utilizatorii cer de ani de zile aceasta optiune, abia acum s-a gandit Apple ca ar fi cazul sa ne dea posibilitatea de a testa aplicatiile din App Store inainte de a le cumpara. Deocamdata compania intentioneaza sa introduca acest sistem numai pentru in-app purchase-uri si noii termeni si conditii publicati aseara de Apple dezvaluie acest lucru. Apple mentioneaza in noua documentatie pentru App Store doar in-app purchase-urile pentru perioada trial/de testare a aplicatiilor insa asta nu inseamna ca restul aplicatiilor platite nu vor fi tratate la fel.

Certain paid In App Subscriptions may offer a free trial period prior to charging your Account. If you decide you do not want to purchase the In App Subscription, turn off auto-renewal in your Account settings during the free trial period.

  Implementarea unui sistem care permite testarea aplicatiilor inainte de achizitie ar putea genera o crestere a achizitiilor si o scadere a numarului de oameni care pirateaza aplicatii insa ramane de vazut ce va face Apple in final.