iPad – o vei cumpara sau nu?(Sondaj)

iPad

  Aseara compania Apple a prezentat iPad si nu un vorbesc despre o “re-prezentare” a tabletei din anul 2010 ci despre o “noua” tableta iPad. Produsul vine cu aproape acelasi procesor, cu un ecran Retina care se anunta a fi grozav si cu o camera mai buna despre care probabil numanui nu ii va pasa. De la distanta nu putem spune ca Apple a revolutionat tableta iPad insa nici compania nu sustine acest lucru ci prezinta iPad ca “resolutionara” punand accent pe rezolutia 2048 x 1536 a noului Retina Display.

  Unii au ramas dezamagiti de iPad, eu sunt multumit de tot ceea ce a introdus Apple si ma asteptam sa vad A5X-ul, un chip grafic mai bun si Retina Display-ul insa nu eram sigur in legatura cu functia 4G LTE. Pentru mine tableta iPad reprezinta fara discutie un motiv de a face update de la iPad 2 insa voi veti cumpara noua tableta?


41 COMENTARII

  1. abia astept sa o vad in actiune, am ipad2 dar retina display de 10 inch sa fim seriosi, mi-o iau cadou anticipat si 2-ul il dau cadou surioarei 🙂

  2. Da! Categoric am sa o cumpar! Am iPad prima versiune de mai bine de un an jumate pentru ca iPad 2 nu m-a convins sa o cumpar.

  3. Nu inteleg nebunia asta cu tabletele in general, raportat la cost sint in mare parte inutile.
    Mai mult, la aceiasi bani mult mai util este un notebook.

  4. Primul iPad l-am cumparat in 2011 cu doua luni inainte de lansarea iPad 2. Al doilea iPad l-am cumparat in 2012 tot cu 2 luni inainte de lansarea noului iPad deci se pare ca noua achizitie va fi facuta undeva spre sfarsitul acestui an sau inceputul lui 2013. De la primul iPhone 3G am devenit fan Apple deci cu siguranta voi achizitiona noul iPad.

  5. Daca nu ai ipad parerea mea asteptati si luatil pe acesta chiar daca o sa fie mai scump cu 4-5 milioane decat ipad2 merita. daca ai ipad 2 nu prea merita sa il schimbi pe ipad hd/3

  6. Incepe sa devina plictisitoare treaba asta …. La iphone 5 o sa i mute butoanele de volum si sau o sa rupa gura targului cu The new iphone ! :)))) am iphone frate da daca nu schimba astia ceva incepe sa se paleasca treaba .

  7. anul asta e anul sa fac upgrade. am ipad 1 si nu am trecut la 2 ca nu imi oferea nimic sa ma convinga. acum ii voi lasa la cea mica ipad 1 si voi lua sigur ipad 3. la fel si cu iphone. am 4 si am preferat sa sar peste 4S si sa fac upgrade la noul iphone 5. din 2 in 2 ani cred ca e cel ma potrivit un upgrade.

  8. am sal cumpar doar daca vad live diferenta intre displayul de la ipad 2 si noul iPad
    daca iau bagat rami si proceosrul mult mai puternic si sa inceapa sa scoata dezvoltatorii jocuri mai complexe ( si sa apara si ceva gamepaduri)

    sincer camera din el cred ca e destul de simpatica..

  9. Pentru prima oara imi doresc sa am o astfel de tableta, desi dispun de un iPad2 zilnic. Incepe sa ma convinga, aceasta noua tableta, s-o achizitionez, poate pe viitor in detrimentul laptopului. Da, cred ca o sa achizitionez una imediat ce bugetul imi va permite acest lucru. Astept noua generatie de iPhone, insa, mai mult decat tableta.
    @ Mitel. – Vezi ceva mai bun la concurenta? Daca ar aduce concurenta ceva ultra-nou, uimitor, te-as intelege, insa…asa? Eu, daca ar disparea de pe piata iPhone, nu stiu la ce telefon m-as orienta, pt ca altceva mai bun, la ora asta, chiar nu vad!

  10. da…dupa ce imi vand ipad 1:))

    off: credeti ca am sanse sa scot 1200 lei pe un wifi 32GB nota 9,5 + toate accesoriile si box included :D?

  11. Ca posesor de iPad2, o voi cumpara in urmatoarele conditii:1) Jailbreak pt. iOS 5.1 si 2) Vor exista aplicatii esentiale care vor functiona (bine) numai pe retina display.

  12. Din pacate este inca o dezamagire.La fel ca si anul trecut cand au lansat ceea ce toata lumea se astepta sa fie IPhone 5 si nu a fost decit un 4 cu upgrade sensibil.Este clar acum chiar si Apple lanseaza ceva cu adevarat nou o data la doi ani! Dupa un an fac ceva intermediar,nici cal nici magar.Cred ca de data asta isi vor lua o mare teapa cu vanzarile.Tineti minte va fi dezamagirea anului!Trebuie sa fi ori fanatic ori inconstient sa schimbi acum IPad 2 cu….new IPad!Daca la telefonie am mai inteles aici e chiar stupizenie.Tare as vrea sa ii vad eu pe cei care isi vor schimba tableta doar pt. a face poze cu ,,paleta de ping pong,,(Parca asa se spunea despre Galaxy Note) !

  13. Da, absolut mi-o voi cumpăra, imediat cum apare! Mi se pare cea mai tare de pe piață la ora actuală…indiferent că există și cu procesor quad-core…nu cred că se va simți lipsa pe noul iPad. Dacă era nevoie de el cu siguranță Apple îl băga.
    Totuși…mă așteptam la o versiune cu 128 Gb…deoarece vreau să renunț la laptop. Cu aplicațiile oficiale de Apple din AppStore am tot ce îmi trebuie mie pe o astfel de tabletă.

  14. Nu inteleg cum nu vi se pare un upgrade bun! Ecranul face totul, de el te lovesti zilnic, este un pas important al tebletei iPad. Speram sa fie la pret rezonabil la noi.

  15. @Sir Vladio Cu siguranta. Am si eu tot ipad 1 32gb Wifi , si am oferta de 1250 . Apple tot apple ramane. Valoarea de revanzare este destul de ok. Cat despre noul iPad , nu mi-l permit momentan . Probabil voi trece la ipad 2 , avand in vedere ca se va ieftinii .

  16. @Cosmin – vorbești din punctul tău de vedere, din unghiul tău. Nu înseamnă că toți sunt de aceeași părere ca tine, și nu fi convins că va fi dezamăgirea anului. Ține cont că așa s-a spus și de 4S când a ieșit…și totuși a bătut toate recordurile…chiar nici cei de la Apple nu se așteptau!

  17. Comentariile sunt impartite . Fireste ca vesnicii trolli verzi Android baga strambe , dar sa recunoastem ca un ipad cu retina , video 4 core , cu doar cativa euro mai scumpa decat o plasticarie verde , este ceva ce merita achiItionat chiar si de posesorii de iPad2 .

    Daca a fost ceva ce i-am reprosat iPad2-ului a fost rezolutia . Acum nu mai am nici o scuza .
    Doar sa apara JB si o cumpar in secunda 2 .
    Cu actuala iPad2 vad eu ce fac , mos craciun pote darui un ipad2 cuiva chiar si in martie-aprilie .

  18. Pana cand nu o sa aiba concurenta serioasa Apple o sa continue sa se complaca….oricum vand cel mai bine, de ce sa se straduiasca mai mult? Cam ia la misto pe toata lumea: mare secretomanie pt lucruri la care lumea se asteapta deja, procese peste procese cu toata lumea plus o strategie de marketing care intinde nervii oamenilor. Ideal ar fi sa ramanem cu picioarele pe pamant…sa nu ne lasam manipulati

  19. suna interesant cu retina display si cu camera de 5 mpx dar nu are nimic special, asa ca eu raman in continuare la ipad 2 si la urma urmei e chiar aiurea sa faci poze cu tableta. daca am nevoie sa fac poze folosesc iph.

  20. Desi ipad2 este de departe gadgetul cel mai util pe care il detin si pe care il descopar zilnic de mai bine de 8 luni, noul ipad nu vine cu nimic nou atat de esential incat sa merite cheltuiala. Poate daca avea acel ecran senzitiv despre care s-a scris zilele trecute pe aici, ma mai gandeam dar asa NU.

  21. daca ar fi avut implementat tehnologia celor de la Senseg sigur as fi achizitionat-o…asa cred ca astept totusi tabletele cu windows 8

  22. Desigur ca as cumpara noul ipad, din pacate e scump si am alte prioritati. In schimb voi vinde ipad-ul meu (ipad1) si voi lua un ipad 2 asta pentru-ca ipad 2 se va mai ieftini. La ipad-ul nou nici nu mai conteaza camera, cate nuclee are, cati ram, ecranul face totul, pentru ala merita toti banii.

  23. Sunt gusturi impartite. Eu nu as da bani pe asa ceva. Sincer nu imi trebuie nimic din ce a prezentat Apple ieri. Ecranul este intr-adevar foarte bun insa pe ipad mai mult citesc, imi verific mail-ul si navighez pe internet. Viteza am destula, textul se vede ok si acum, nu simt nevoia pentru o rezolutie mai mare. Am cateva jocuri dar imi pierd timpul cu ele asa ca nu-mi trebuie un motiv in plus sa irosesc timp. Filme vad pe calculator. Ipad-ul e prea mic pentru filme si oricum, chiar si cu retina nu as fi observat o diferenta mare pentru ca daca se intampla sa ma uit la un film nu stau cu tableta in mana la 30 de cm de ochi.

  24. Am de 4 luni aproape 2-ul si nu regret ca nu am mai avut rabdare. M-au cam dezamagit Apple cu “noua” tableta iPad. Speram sa fie ceva wow insa e un iPad 2 cu ecran si camera de 4S. De 4G nu imi pasa ca pana sa ajunga la noi si la un pret decent o sa apara iPad 10. Mi se pare dezgustator ca Apple nu a investit nici un cent in cercetare, nu a adus nici o noutate tehnologica.

  25. Off, vad ca toata lumea de aici se invarte in jurul display-ului. O fi dl bun, o face toti banii insa pe mine altceva ma intereseaza. Am comentat mai sus cum ca primul meu iPad l-am achizitionat cu doua luni inainte de aparitia iPad 2. Insa primul meu iPad era 3G iar actualul iPad 2 e doar Wifi, de ce? Am nevoie de net in continuare numai ca am ramas profund dezamagit de internetul mobil de la Vodafone, ab. business de la firma. Chiar si cu acest ab. dupa ce faci nu stiu cati mega de trafic iti scade viteza ingrozitor. Am achizitionat un pachet de la Digi, nu am restrictii, se misca mai bine decat Vodafone insa… numai in orasele mari. Acum, vin eu si intreb, daca noul iPad, pe care am zis ca vreau sa-l achizitionez doar din motivul asta, nu pentru camera (pentru aia exista Nikon) ci exact pentru cei 72Mb/s. Cine si cand va oferi vreodata cineva la noi acest serviciu fara limita de km (a se citi mega) ? Pentru asta vreau sa-l achizitionez si din acest motiv mai las sa curga apa pe Dambovita pana voi face pasul.

  26. Nimic din noua tableta nu prezinta o necesitate, jocuri gen angry birds ce joc eu pe iPad 2 merg foarte bine, in rest citesc presa, youtube, si altele. Deci pas la noul iPad

  27. @mmuntean am zis eu ceva de samsung sau de android ? sau de 8-core ? ma refeream la faptul ca s-a facut atata caz de faptul ca urmeaza sa para ipad 3 de ziceai ca cine stie cu ce vine si de fapt e doar un ipad normal nu are mare lucru in plus …. deci de acum incolo nu mai faceti atata tam tam pt orice urmeaza sa lanseze apple ….. nu inseamna ca ipad 3 sau hd ,cum vreti sa ii ziceti , e un produs prost …. ci doar ca nu e ceva deosebit , e ceva normal si nu mi se pare necesar sa facem atata valva in jurul lui ,atat

  28. Sunt posesor de ipad 2, dar credeti-ma ca nu l-as vinde pe un pret de nimic, si poate nu l-as vinde deloc daca stau mai bn si ma gandesc. fratilor am mai auzit cuvinte si pe alte posturi….ca ipad2 s-a invechit :)) …fals total fals. nu ma face absolut nimic sa cumpar “THE NEW IPAD” ,mai ales ca imi spune cineva astazi ca daca mai iau 13 mil pe ipad 2 sa ii pup….pai cine il da frate pe bani aia…..am investit banuti in el…smart cover gentuta folie …si sa mai pun nu stiu cate milioane in plus pt ce??….asa ca …raman tot la ipad 2 . bft tuturor

  29. Fiind posesor de iPad 1, e “upgrade-ul” logic.
    Parerea mea e ca merita sa faci acest upgrade la fiecare 2 noi:
    -iPad 1, salt la iPad “3”
    -iPhone 4, astepti iPhone 5…

    Sunt putini cei care si-ar vinde iPad2 pt noul, sau iPhone4 pt 4S…

  30. As face upgrade-ul numai in conditiile in care as mai pune diferenta 100 euro la suma pe care as lua-o pe iPad 2 care o detin,la fel ca Andrey si eu am investit ceva in ea,folie din prima zi,capac protectie,smartcover,geanta,in condtiile in care am doar tableta a costat 500 de euro.

  31. Imi expun si eu parerea: Am luat Ipad 2 nou nout acum o luna. Avand iphone 4 nu m-am putut obisnui cu un ecran cu 132 ppi. L-am vandut (Ipad 2) si o sa merg pe noul Ipad, tocmai pentru retina display. In rest, nota 10 pentru Ipad 2-e o masinarie foarte reusita.