iSight – noua denumire a camerelor din terminalele iPhone 4 si iPhone 4S

iSight iPhone Camera  Aseara Apple a prezentat lumii intregi noua tableta iPad si a mentionat ca iShight este denumirea camerei incorporate in ea. Pana in prezent niciunul dintre iDevice-urile companiei Apple nu avea o camera cu aceasta denumire insa conferinta de aseara a adus o schimbare deoarece acum nu doar camera din iPad se numeste iSight ci si camerele din iPhone 4/4S. Schimbarea are desigur legatura modul in care compania intentioneaza sa isi promoveze produsele in lumea intreaga si ne putem astepta ca noul iPhone si viitoarele tabletei iPad sa includa aceeasi camera iSight.

  Apple foloseste denumirea iSight doar pentru camerele mai mari de 5 megapixeli deci iPad 2 si iPod Touch-urile nu vor fi prezentate ca avand acest model de camera.

9 COMENTARII

  1. Prima data am auzit de iSight la Mac acuma au pus-o si pe iPhone. Mă întreb cum o sa evolueze Apple-u ca deja a redenumit camerele de pe telefoane, tablete, are de gând sa-si schimbe logo-u. Plus ca la lansarea iPhone 4S nu au fos destul de creativi încât sa acopere pierderile dupa moartea lui Steve Jobs. Eu sunt si voi rămâne mereu un fan Apple indiferent unde se va clasa.

  2. iSight este denumirea generica a camerelor din Mac , si sunt asa numite asa cum a spus si @aHUIBAN din 2003.
    Nu inteleg de ce acum s-au gandit sa ii puna numele asa si mai ales pentru ce scop?…

  3. @alphaconcept, camera din iphone 4s este mai buna, in iPad este o combinatie intre camera de iphone 4 si iPhone 4s au pus mai multe din 4s, dar senzorul este din 4, filterele, lentila si astea au pus din 4s si deja stim cum va fi noul iPhone… va avea hardware asemanator cu iPad, camera de 10-12mpixeli sau chiar si mai mare ( daca totusi deja pun accent pe camera din ideviceuri ce nu a facut de la inceput ), filmare HD @ 60fps, procesor-ul ori va fi A6 quadcore ori A5X dual-core cu grafica quad-core, pana acuma noile iPhone-uri au facut dupa iPad, acuma Apple ar putea sa schimba putin lucrurile ca lumea deja si-a dat seama ca ce fac ei…