iPhoto iti permite sa transferi poze intre iDevice-uri folosind functia Beam

  iPhoto pentru iOS a fost lansata saptamana aceasta de catre Apple si a fost achizitionata de foarte multi utilizatori din lumea intreaga. Aplicatia functioneaza doar pe iOS 5.1 si doar pe iDevice-urile lansate dupa luna mai a anului 2010 deci daca nu detineti un asemenea dispozitiv nu va obositi sa cumparati aplicatia inca. Daca totusi ati achizitionat-o si v-ati apucat sa editati deja cateva poze atunci va anunt ca puteti transfera pozele din iDevice-ul vostru catre orice alt terminal folosind o functie numita Beam.

Beam photos between your iPhone and iPad, including all non-destructive adjustments

  Functia Beam este disponibila pentru orice iDevice-uri care au iPhoto instalat si sunt conectate la aceeasi retea Wi-Fi, transferul efectuandu-se extrem de rapid. Nu conteaza ce model de iDevice aveti si atat timp cat aplicatia este deschisa, functia Beam este activa si sunteti conectati la aceeasi retea Wi-Fi precum celalalt dispozitiv transferul ar trebui sa functioneze fara probleme. iPhoto nu este singura aplicatie care permite tranferul de poze prin Wi-Fi insa este o alternativa demna de luat in seama daca tot va editati pozele.

Pretul initial:
Numele:
iPhoto

3.99

s





Developer: iTunes S.a.r.l.
Universala
Categoria: Photo & Video


Descriere: Use simple gestures to quickly sort through photos and find your best shots. A powerful set of Multi-Touch tools helps you perfect color and exposure, crop, straighten, and retouch images. Enhance pictures…


Dimensiunea aplicatiei este: 105.7 Mb