Pod2G ne cere ajutorul pentru dezvoltarea unei solutii de untethered jailbreak pentru iOS 5.1 dar abandoneaza rapid ideea

  Aseara v-am spus ca Pod2G a publicat pe blogul sau un articol in care ne cerea ajutorul pentru dezvoltarea unei solutii de jailbreak pentru noul iOS 5.1. El cerea utilizatorilor sa ii trimita pe email informatii despre crash-uri intampinate in utilizarea iOS-ului insa din pacate nu a primit ce a cerut. Pod2G a subliniat faptul ca degeaba trimitem crash-uri daca nu trimitem si metoda prin care acel crash a fost obtinut si a decis sa inchida deocamdata intregul proiect. Pod2G va relua ideea intr-un articol pe care il va publica in viitorul apropiat si va explica in detaliu tot ce are nevoie pentru a grabi procesul de dezvoltare a unei solutii de jailbreak.

Crash reports are useless without explanations on how to reproduce them !!! 🙁

OK, let’s forget this crash report idea. My mail box is flooded with useless stuff 😉 My bad, I’ll write a more detailed article.

Thanks to all who reported me bugs. I’ll precise what is a good crash and what is not. Sorry for having wasted your time.

  Chronic Dev Team a primit peste 10 milioane de crash report-uri de la utilizatori insa din pacate nu a reusit sa le utilizeze pentru ca nu avea descrisa metoda prin care acele crash-uri au fost obtinute. In final ideea lui Pod2G este buna insa avand in fata sute de mii de utilizatori care nu stiu cum sa abordeze situatia, lucrurile pot scapa foarte usor de sub control.