Un manager al Samsung sustine ca Apple pregateste lansarea unei tablete iPad cu ecran de 7.85 inch

iPad Mini

  Lunile trecute ne-au adus o serie intreaga de zvonuri care incearca sa ne convinga de faptul ca Apple urmeaza sa lanseze o tableta iPad cu ecran de 7.85 inch. Un raport al bancii care se ocupa cu investititiile companiei Samsung sugereaza exact acelasi lucru iar acum un manager al companiei asiatice a declarat pentru o publicatie din Coreea de Sud ca Apple va lansa o tableta iPad cu un ecran mai mic, probabil de 7.85 inch, pana la sfarsitul anului. Afirmatiile au venit in cadrul unui interviu in care se discuta despre suma record de 11 miliarde de dolari pe care Apple ar urma sa o plateasca in 2012 companiei Samsung pentru componente pentru iDevice-uri.

”The contract is expected to rise to $11 billion by the end of this year as Apple is planning to release a smaller iPad, probably with a 7.85-inch screen, and to sell more of its MacBook Air PCs using Samsung’s faster solid state drive (SSD) storage,” the official said.  Apple CEO Tim Cook agreed with Samsung Electronics Chief Operating Officer (COO) Lee Jay-yong to use the Korean firm’s components until the end of 2014 during Lee’s visit to his office in Cupertino, Calif., late last year.

  Avand in vedere ca vorbim despre un manager anonim al companiei Samsung este foarte posibil sa avem in fata informatii care sunt cat se poate de false desi ele se coroboreaza cu alte zvonuri aparute in trecut. Pana recent lansarea unei tablete iPad cu ecran mai mic parea imposibila insa recentul val de zvonuri confirma faptul ca Apple testeaza, macar, un asemenea produs.