Iata primii oameni care asteapta la cozi in fata magazinelor Apple din intreaga lume

  In doar cateva ore tableta iPad va fi lansata oficial in tarile cateva tari asiatice si in Australia iar oamenii deja se aduna la cozi in fata magazinelor Apple. Desigur ca nu doar acolo se formeaza cozi deoarece 4 tari europene, si 3 tari de pe continentul american vor avea produsul disponibil in magazinele Apple iar in acest articol aveti imagini cu primele persoane adunate la cozi in fata acestor locatii. Multi vor astepta o noapte intreaga sau poate chiar mai mult pentru a achizitiona noul dispozitiv al companiei insa asteptarea merita pentru ei deoarece vor avea cel mai nou gadget Apple in maini.

  Nu uitati sa cititi si primele review-uri de specialitate facute tabletei iPad.

 

13 COMENTARII

  1. exact aia are de facut apple…iti spun eu ce este
    in state si nu numai altcumva sunt privite produsele apple iar cei care isi permit financiar vor un nou produs cat mai repede, cred ca toti care suntem pasionati de un lucru dorim acel produs cat mi repede.
    bine mai este si marketing-ul…dar asta e alta poveste.
    sincer sa fiu in alta tara sa am bani si timp si eu as sta.
    sa nu privim cu iroganta si dispret un lucru doar pt ca noi nu putem ajunge la el.
    parerea mea.

  2. Si eu as merge sa ma distrez cumva (asta daca mi-ar permite timpul) decat sa pierd vremea asteptand un iPad cu zilele pe la usile magazinelor.
    Pentu cei care vor sa aibe prima tableta vanduta le amintesc ca e la fel ca oricare alta ….cred ca si a cincizecea are RetinaDisplay, nu?

  3. asta deja cu asteptatul la coada la usa a devenit altceva. Cred ca majoritatea se duc acolo si pentru fun, e deja o moda 🙂
    Cu grupul potrivit de prieteni, fast food, ceva de baut si niste good shit de fumat, cred ca e o experienta faina sa pierzi o noapte acolo :))

  4. Trebuie sa fi putin dus, oricat de mult imi place mie Apple n-as sta ca mielul ca coada, dar deh cand nu ai ce face cu timpul stai.

  5. trebuie sa fii dus ca sa stai la coada pt ceva ….. daca au bani si il vor neaparat il puteau comanda online …. au prea mult timp liber dupa parerea mea