Editorii Gizmodo nu stiu sa deosebeasca iPad 2 de iPad 3(Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5YWWQ_Hfk68[/youtube]

  Cei de la Gizmodo nu au fost prea impresionati de noua tableta iPad 3 a companiei Apple si nu au ascuns acest lucru. Intre publicatie si companie exista destul de multa tensiune inca de la incidentul care a implicat terminalul iPhone 4 insa ceea ce prezinta publicatia in clipul video de mai sus este cat se poate de real. Practic utilizatorii vor putea face extrem de greu distinctia dintre o tableta iPad 2 si o tableta iPad 3 avand in vedere faptul ca ele arata aproape identic si butonul de activare a conectivitatii 4G plus ecranul Retina reprezinta principalii factori diferentiatori.

  Pentru cativa editori ai Gizmodo tableta iPad 2 care le-a fost data de un coleg a fost identificata ca si iPad 3 desi in realitate nu era asa. Chiar daca acest clip video nu ar fi 100% adevarat, problema exista si cred ca multi au intalnit-o deja cand au cumparat cel mai recent model al terminalului iPhone. iPhone 4S si iPad 3 arata aproape la fel ca produsele lansate inaintea lor si desi strategia celor de la Apple nu este noua, multi vor avea probleme cu identificarea corecta a acestor dispozitive.

10 COMENTARII

  1. Toate sunt femei ..dhaa , iar singurul barbat are probleme cu bautura :))). desi a facut o gluma a fost reflectia perfecta a testului : niciunul habar nu aveau cat de cat de iPad in general .(ciudat avand in vedere ca lucreaza in redactia unui site despre tehnologie )

  2. Daca as pune un ipad 2 in cutie de ipad 3 si l-as da oricui care nu a mai vazut vreodata noul ipad se va intampla acelasi lucru ..
    @zaone ..mai sus nu ai spus ca tableta a fost prezentata oamenilor ca fiind “noul ipad” tocmai pt a se vedea daca observa cineva..

  3. @Mascka si la iPad 2 – 3 este cam la fel ca si la 3g – 3gs, numai ca are retina si defapt retina nu prea observi asa numai la homescreen, ca nu este prea mare diferenta daca te uiti la el normal, daca te uiti foarte bine la text si la iconite observi diferenta daca ai mai avut ipad 2 sau macar daca ai vazut deja cum arata pe ecranul lor! Diferenta vezi la poze, video si cand faci zoom la pagini web text-ul nu se depixeleaza… plus cu noul chip grafic, are grafica mult mai buna la jocuri ( acest lucru vom observa numai cand vor iesi jocurile noi sau perfect optimalizate pentru rezolutia noului iPad )!