i0n1c si solutia de untethered jailbreak pentru iOS 5.1

  Galant ca intotdeauna i0n1c ne reaminteste prin intermediul contului sau de pe reteaua de socializare Twitter ca solutia sa de untethered jailbreak pentru iOS 5.1 nu va fi lansata vreodata. Este foarte posibil ca arogantul hacker sa se tina de cuvant insa partea buna este ca Dev Team are un alt exploit cu ajutorul caruia ar putea dezvolta o solutie de tethered jailbreak insa ramane de vazut daca o va putea face untethered. p0sixninja s-a oferit sa ajute gratuit la dezvoltarea noii solutii de untethered jailbreak insa deocamdata nu pare sa fi primit vreun raspuns la oferta sa.

28 COMENTARII

  1. Pana la urma nu are nici o obligatie sa lanseze munca sa, asa usor fum toti care le este usor sa il jigneasca, asa usor pot si ei sa dezvolte o solutie untethered nu ??

  2. Nimanui nu o sa-i mai pese de el daca Dev Team scoate jb chiar si tethered..si el sunt sigur ca stie ca isi va pierde din prestanta si reputatie daca altii vor da solutia inainte..deci cred ca ce a scris pe tweeter a fost doar de bravada, de aroganta..

  3. Chiar credeti ca a avut vreodata un jaibreak :)) daia nici nu face public ca nu a avut, videourile si pozele puteau fi trucate simplu.
    S-a dat mare ca un taran ca a spart si sa f… in fund, fraierii ca mine si-au facut update (eu cu 5.1 mi l-am cumparat :(( ) la 5.1 crezand ca apare in curand jailbreak si acum stam si frecam menta :))
    Sper ca in timp ce navigheaza el frumos pe THE NEW f..ING JAILBREAKED IPAD, ca alea 5 grade raportate in plus fata de ipad 2, sa cauzeze un scurt in baterie, sa explodeze si sa-i arda oolele nazistului :))

  4. Adica Ionică s-a suparat ca il baga in seama lumea numai cand face ceva util gen? 😀 Sau ce sa inteleg? Lasa ca scoate Dev team, nu-i bai! Eu un cracker trist… ce sa zic… am prieteni la fel de aroganti ca el. 🙂

  5. Stefan Esser ‏ @i0n1c: “People misunderstood the previous tweet. I had to repeat the ETA = NEVER because of the new followers. The old ones already knew this ETA”

  6. Daca apuca altcineva sa lanseze unthetered jb inaintea lui e terminat: nimeni nu o sa il mai bage in seama decat daca vreodata reuseste sa fie detinatorul “singurei” solutii de jb. Deocamdata, pt ios 5.1, sunt si alte variante asa ca poate sa-si bage exploitu’ pe coor si sa si-l scoata pe gura aia nazista…

  7. Sincer Zano…. Ar trebui sa iei masuri ca incep oamenii sa vorbeasca aiurea…. Astea sunt comentarii?!?! Sa va fie rusine, celor care injura si vorbesc urat. Ar trebui sa va apucat voi sa faceti jb. si daca reusiti atunci sa faceti comentarii de genul acesta!

  8. People misunderstood the previous tweet. I had to repeat the ETA = NEVER because of the new followers. The old ones already knew this ETA

    Se pare ca s-a razgandit dupa ce l-au injurat vreo cateva milioane de oameni :))

    Asta e mai arogant decat Mourinho !

  9. Sal. am un 3GS cu iOS 5.0.1 si Firmware 05.16.05 care este codat pe Orange dar care cred k a fost decodat cu soft de iPad pentru ca nu ii mai merge functia nativa de GPS.

    1. Daca fac update la 5.1 iti mai revine gps-ul ???
    2. Daca il pot decoda si cu ce soft ?

    PS= Daca nu merge gps-ul macar sa fie liber de retea..!!!
    Multumesc

  10. Zaone te rog spune-mi un sait pe care sa intru sa imi decodez iphone 4 nevarloke . Am inteles ca este unul unlok-gsm.com dar nu merge….ai vreo idee?plz ms