UPDATE: iPad 3 – iata unde ar trebui sa o poti cumpara maine

  Desi cei de la Apcom tin secrete detaliile privitoare la lansarea noii tablete iPad, cateva magazine si-au anuntat deja intentia de a vinde noul produs iar de maine el va fi disponibil atat online ca si in cateva locatii din tara. Lansarea oficiala ar urma sa aiba loc la ora 10:00 in toate magazinele listate mai jos, in Bucuresti veti putea achizitiona iPad 3 din mai multe locatii iar in provincie veti gasi produsul doar la anumiti retaileri daca nu exista un reseller autorizat de produse Apple. Acestea fiind spuse, iata unde puteti cauta maine tableta iPad :

  • iStyle – toate magazinele fizice din Bucuresti si Cluj si in magazinul online;
  • Noumax – magazin online;
  • eMAG – toate showroom-urile din tara si in magazinul online;
  • Altex – in magazinul online si in unele magazine din tara;
  • Media Galaxy – in magazinul online si in magazinele din tara;
  • Flanco – in magazinul online si in magazinele din tara;
  • Domo – in magazinul online si in magazinele din tara.

  Lista completa de reselleri autorizati ai tabletei iPad plus locatia magazinelor o gasiti aici. Daca exista vreun reseller care nu se afla in lista, astept un email la zaone@idevice.ro si o completez. Preturile ar trebui sa inceapa de pe la 2100 – 2200 RON pentru cel mai ieftin model insa nu uitati ca traim in Romania. Din experienta anului trecut va spun ca majoritatea magazinelor din provincie primesc doar anumite modele ale tabletei pentru vanzare deci ganditi-va la mai mult de un model pentru achizitie.

UPDATE 21:30: Cei de la eMAG au confirmat ce v-am spus eu in legatura cu ora lansarii, deci maine de la 10 puteti cumpara tableta iPad in magazinele specificate de mine.

UPDATE 23 martie 07:50: Aici aveti preturile oficiale pentru Romania.