Bisnitarii chinezi incep sa returneze tabletele iPad 3 cumparate de la Apple

  Anul trecut compania Apple a avut foarte multe probleme cu bisnitarii chinezi care au venit in numar mare la magazinele companiei americane pentru a cumpara tableta iPad 2. Anul acesta ei nu au stat departe si au contribuit din plin la cele 3 milioane de tablete iPad 3 vandute de catre Apple insa se pare ca unii se grabesc sa returneze produsele achizitionate de la compania americana. Coada din imaginile de mai sus a fost formata la magazinul Apple din Fifth Avenue, cel in care se vandusera 13.000 de tablete in doar 12 ore vinerea trecuta, si unele persoane returnau chiar si cate 30 de tablete iPad 3 achizitionate cu doar cateva zile in urma.

Went to the Fifth Ave store near midnight today, and saw that Apple was setting up a separate line just to handle the volume of iPad returns from Chinese resellers. The manager kept the separate line to ensure that regular customer’s experience wasn’t affected. Some people were returning up to 30. 

  Deocamdata nimeni nu stie de ce ar fi returnate atat de multe tablete de catre chinezi insa presupun ca imposibilitatea de a le transporta/vinde in China ar fi motivele principale si decizia lor este cat se poate de ciudata avand in vedere estimarile care sustineau ca 200.000 de tablete iPad ar fi fost improtate deja in China.

6 COMENTARII

  1. eu unul m-am saturat pana peste cap de marketingul de 2 centi al celor de la Apple. nu au stocuri suficiente prin magazine dar la chinezi ar vinde si la container. lame.

  2. Daniel…au un marketing destul de bun…decat sa livrez 10000 tablete in afganistan, sa le vand intr-o luna cand le pot vinde intr-o zi inSUA….oricum cei din afganistan care vor un ipad il vor cumpara si peste 4 luni dupa ce a fost satisfacuta, in mare masura, piata cu mare putere de achizitie….si chiar vor cumpara tableta si mai scump

  3. Nu spun ca sunt “naspa” produsele Apple . Nu sunt naspa , sunt chiar bune si unele chiar utile , dar pretul prea mare si marketing-ul pompos le fac sa fie detestate de unele persoane .

  4. Calitate incontestabila si pt cei mai carcotasi insa pretul este de prost gust , cei care se pricep inteleg ce vreau a spune , produsul apple nu este unul pt toate buzunarele , trebuie sa faci sacrificii mari in Romania ca sa achizitionezi un astfel de produs . Insa nr mare de aplicatii , calitatea produsului , suportul tehnic bun face sa mai uiti ca ai ramas lefter dupa ce ai luat un ipad3.