61% dintre iDevice-uri ar fi instalat iOS 5.1 deja

  iOS 5.1 este cea mai recenta versiune a sistemului de operare iOS si pe data de 7 martie compania Apple a lansat-o oficial pentru toti posesorii de iDevice-uri. In doar 15 zile de la lansarea noului sistem de operare, peste 61% dintre posesorii de iDevice-uri ar fi facut update si vorbim despre o rata de adoptie extrem de mare. Informatiile vin dela un dezvoltator care preia statisticile din aplicatiile sale ce sunt descarcate de 100.000 de ori pe saptamana deci teoretic ar trebui sa avem in fata un set de date oarecum reprezentativ.

  Partea interesanta este ca iOS 5.1 a convins multi utilizatori cu iOS 4.x/5.x sa faca update iar daca este sa vorbim despre cei care au posibilitatea de a face OTA update atunci nu mai putin de 77% dintre acestia au instalat noua versiune a iOS. Rata de adoptie pare a fi mare insa informatiile acopera doar cateva sute de mii de descarcari iar in lume exista cateva milioane de iDevice-uri insa pentru Apple lucrurile par a fi foarte bune.

11 COMENTARII

  1. Eu mi’am facut update pe iPhone 4 la iOS 5.1 … Aveam jailbreak inainte dar sincer nu imi pare rau ca nu pot face la acest firmware jailbreak pentru ca imi manca foarte mult si din baterie si sa nu mai zic ca iesea foarte des din aplicatii

  2. Pai asta e problema ca nu imi zice ce eroare
    Zice doar: a survenit o eroare la descarcarea ios 5.1 si imi apar 2 butoane :inchideti si configurari …