AirServer promite sa faca AirPlay Mirroring mai rapid decat Apple TV(Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HgsCKeIXUXc[/youtube]

  Una dintre cele mai utile functii ale iOS-ului este posibilitatea de a transpune ecranul unui iDevice pe cel al unui televizor folosind un Apple TV. Aceasta functie ne permite nu doar sa navigam pe internet, sa vizionam clipuri video sau poze ci sa si jucam jocuri sau sa folosim aplicatii bucurandu-ne de intreaga rezolutie a tabletei iPad 3 pe un ecran capabil sa o afiseze cum trebuie. In mod normal Apple TV-ul este folosit pentru AirPlay Mirroring insa observati in clipul video de mai sus ca el nu este chiar atat de rapid in ceea ce priveste inregistrarea comenzilor utilizatorilor.

  Daca Apple TV-ul nu poate atunci aplicatia AirServer pentru Mac poate si observati ca ea preia comenzile mult mult mai rapid. Mai mult decat atat, aplicatia proceseaza feed-ul video transmis de tableta si rezultatul final este reprezentat de imagini mult mai clare si mai apropiate de cele afisate pe Retina Display-ul noii tablete iPad. AirServer poate afisa imagini la o rezolutie de maxim 2560×1440 la 70 fps insa pentru a procesa corect imaginile aveti nevoie de un Mac destul de puternic altfel riscati sa faceti un rabat in ceea ce privest fps-urile.

  AirServer este disponibila pentru 15$ aici.

 

7 COMENTARII

  1. Zaone eu detin iPhone 4S si vreau Sa-mi iau apple tv 2 nd generation. Pot Sa fac AirPlay adica Sa mea joc etc de pe telefon pe TV? Pana acuma nu am vazut decat ipaduri si vroiam Sa cer parerea unui expert.

  2. Mirroring-ul pe AirServer lasa de dorit. Nu poti juca deoarece se blocheaza, apar niste ciudatenii pe ecran (distorsiuni de la codec-uri, placa grafica… ) sau iese din aplicatie. Pentru vizionarea filmelor este ok, dar la mirroring mai au de lucrat. Il folosesc pe Mac Mini Mid.2011, 2.5ghz.

  3. stiu ca e un post destul de vechi dar ma tot chinui de cateva zile si nu stiu cum sa fac si daca se poate. am apple tv 3 nejailbreakuit iphone 4 5.1.1 jailbreakuit vreau sa ma joc sh eu real racing sau orice alt joc prin airplay mirroring se poate pe iphone 4 prin vreun tweak sau ceva? multumesc

  4. iphone 4 nu suporta mirroring, poti doar sa faci stream video ; nu cred ca exista tweakuri pt mirroring intrucat airplay-ul e functie nativa a ios-ului