Noua tableta iPad are temperaturi comparabile cu ale tabletelor Android, poate functiona timp de 24 de ore

21

  Cei de la PCWorld s-au gandit sa compare temperatura degajata de noua tableta iPad cu temperatura degajata de alte tablete Android si au descoperit ca diferente foarte mari intre dispozitive nu exista. In tabelul de mai sus aveti prezentate cateva teste facute cu tableta cand era la incarcat si cand era deconectata de la o sursa de energie si observati ca fata de Samsung Galaxy Tab 10.1 exista diferente minore insa tableta Asus Transforme Prime se descurca ceva mai bine. Transformand acele temperaturi in grade Celsius rezulta o diferenta de maxim 6 grade in temperatura deci nu vorbim despre ceva care ar trebui sa ne ingrijoreze deocamdata.

Now for the killer. If you have an iPad on Verizon’s LTE network and use it as a personal hotspot (not currently possible on the AT&T version), it will last you roughly 25.3 hours on a single charge. Obviously that’s with the display turned off, but with a 42.5Wh battery driving Qualcomm’s MDM9600 you get tons of life out of the new iPad as a personal hotspot.

  Lasand temperatura la o parte trecem la o informatie foarte interesanta deoarece noua tableta poate functiona timp de 25.3 ore fara reincarcare daca o folositi doar ca Personal HotSpot cu reteaua Verizon din SUA. Cei de la Anandtech au facut acest test pe reteaua LTE a operatorului si au descoperit ca fara a deschide ecranul tableta functioneaza incontinuu pentru mai bine de o zi deci americanii vor putea sta pe internet oricat vor dori daca au indeajuns de mult trafic inclus in propriul abonament. Pe versiunea GSM nu au fost facute teste de acest gen si n use stie in ce conditii functioneaza tableta.