Noua tableta iPad are temperaturi comparabile cu ale tabletelor Android, poate functiona timp de 24 de ore

  Cei de la PCWorld s-au gandit sa compare temperatura degajata de noua tableta iPad cu temperatura degajata de alte tablete Android si au descoperit ca diferente foarte mari intre dispozitive nu exista. In tabelul de mai sus aveti prezentate cateva teste facute cu tableta cand era la incarcat si cand era deconectata de la o sursa de energie si observati ca fata de Samsung Galaxy Tab 10.1 exista diferente minore insa tableta Asus Transforme Prime se descurca ceva mai bine. Transformand acele temperaturi in grade Celsius rezulta o diferenta de maxim 6 grade in temperatura deci nu vorbim despre ceva care ar trebui sa ne ingrijoreze deocamdata.

Now for the killer. If you have an iPad on Verizon’s LTE network and use it as a personal hotspot (not currently possible on the AT&T version), it will last you roughly 25.3 hours on a single charge. Obviously that’s with the display turned off, but with a 42.5Wh battery driving Qualcomm’s MDM9600 you get tons of life out of the new iPad as a personal hotspot.

  Lasand temperatura la o parte trecem la o informatie foarte interesanta deoarece noua tableta poate functiona timp de 25.3 ore fara reincarcare daca o folositi doar ca Personal HotSpot cu reteaua Verizon din SUA. Cei de la Anandtech au facut acest test pe reteaua LTE a operatorului si au descoperit ca fara a deschide ecranul tableta functioneaza incontinuu pentru mai bine de o zi deci americanii vor putea sta pe internet oricat vor dori daca au indeajuns de mult trafic inclus in propriul abonament. Pe versiunea GSM nu au fost facute teste de acest gen si n use stie in ce conditii functioneaza tableta.

21 COMENTARII

  1. Pei da. Doar ca noul ipad se incalzea in stanga jos pe spate nu in centru. In centru era chiar rece. 🙂 Oricum nu neg ca functioneaza in conditii normale si ca nu e o problema grava sau foarte deranjanta.

  2. Ce parere ai la vara cand vor fi cel putin 30 si ceva de grade,daca ea se incalzeste la tempereaturi de 37-38 acum cand a fost testata iar temperaturile de afara nu treceau de 20 de grade,daca mai punem 15 in plus ….. sa vedem cum mai stam la 35 C cu un obiect incins in brate.

  3. Eu am laptop de gaming dar nu am curaj sa il tin pe picioare nici sa ma bati,am masuta din aia cooler sub el tot timpul,pe barbatie nu il tin niciodata,nu de alta dar nu vreau sa mi le fac oua ochiuri:D

  4. Nu cred ca au ce sa rezolve, nu cred ca se risca nimeni sa limiteze performantele de dragul gradelor. Eu unul sunt multumit, nu ma joc ce e drept, temperatura insa mi se pare ok. Vom vedea mai multe pe parcurs.

  5. @ashur

    ipad 3: 89 F = 31,6 C
    Samsung: 80F=26,6 C

    asta e pe coloana 4 unde e cea mai mare diferenta. 5 grade in minus pt samsung nu par a fi “mult sub toate” cum spui. In rest diferentele sunt de 2-4 grade. N-as cumpara un samsung pt ca e cu 2-5 grade mai rece. si melcii sunt mai reci la o adica dar nu-i cumparam pe post de tablete..

  6. da ss3 ai dreptate,diferenta este ca samsungul ala de plastic ieftin cum va place sa ii spuneti are cu 2-3 grade in minus la toate capitolele de testare,mai putin la unul,poate nu ai vazut bine dar e si 94-80,86-78 F diferenta..
    Acele 2-3-5 grade inseamna enorm,iar daca afara sunt 35 de grade adica la limita suportabilitati,cum crezi ca ai rezista de la 40C+….

  7. hmm ashur eu nu ma cert cu tine ca e samsungul bun sau prost … spun doar ca acele cateva grade nu-s suficiente cat sa faca produsul problematic. nu vorbim de 80 C contra 90 C ci de de cel mult 35C (dupa rezultatele alea). Probabil ca vara o sa mai creasca cu cateva grade insa cuvantul frige nu cred ca incepe sa aiba sens la 40 C, ci mai sus.

    ps: samsungul chiar are plastic ieftin. nu-mi place sa spun asta pt ca daca nu avea plastic ieftin atunci poate apple s-ar fi chinuit mai tare sa faca ecrane fara blb, “iphoane” fara ocna samd. iti spun sincer ca abia astept ca samsung sa intre in competitie cu apple. deocamdata sunt pe piete diferite in sensul ca vizeaza clienti diferiti.

  8. Dar cine a zis ca ne certam,avem doar niste opinii.Uite opinia mea este urmatoarea: nu imi plac lucrurile care se incing,si credema am experienta aceasta din plin.Pentru mine 40 grade sunt chiar o problema,la temperatura aia bateria stii cum se goleste,pfoai de capul meu.Am si iphone 4 am si sgs2,amandoua se incing,daca am 3g deschis plus un joc deja sunt incinse,nu imi place senzatia asta,iar vara stii cum iti transpira mana pe ele….

  9. :)) era cearta … metaforic vb.

    si eu am experienta cu incinsul .. am un dell care .. well daca ar avea 40 C l-as pune in cola sa raceasca bautura :)) frige de nu poti tine mana pe el. pt mine cand am auzit ca ipad 3 frige .. a sunat ok deci ajunge la 70 C. Cand am pus mana pe el si am vazut si tabelele cu testele .. aia e racoare de toamna tarzie nu caldura. Anyway … probabil conteaza si ce faci tu cu deviceurile astea. eu nu prea joc lucruri complicate dar stau mult pe wifi si 3g … n-am observat sa se incinga iphone 4s .. adica da e putin mai cald .. dar nu ma deranjaza. ipad 2 cu atat mai putin .. iar asta nou … n-am stat pe el 100 de ani dar cat am stat mi s-a parut mai mult decat tolerabil. probabil e si o chestiune subiectiva limita acceptabila pt incalzire. iti spun sincer ca mi s-a parut un moft cand te-am citit ca zici ca 35-40C e mult. try a dell and u’ll change your mind! :))

  10. Chiar nu vad o problema la aceasta temperatura… e mai mult decat ok. Pt cei sensibili poate fi un avantaj iarna, ca nu iți îngheață mainile pe el! 😉 Iar vara, ca sa nu va lase urme de arsuri puteți sa-l bagati intr-o husa si se mai rezolva din tragedie… :p

  11. ce rost are sa faci un test de autonomie cu ecranul inchis?
    Din ce ai scris reiese ca americanii pot sta pe internet cat vor daca au ecranul inchis, sa vezi cat pot sta pe net cu tableta inchisa

  12. sunt testate toate rezultatele la ipd3 nu bagau astia cv naspa pe piata sa fim realisti apple nu au multe produse dar au un renume si daca cv nu merge bine , nu e bine pt ei asa ca nu va mai certati ca samsung nu stiu ce etc…… apple ramane apple si merita ati vazuto si au demonstrato cu varf si indesat , o tableta orcum o ti in husa ! bafta