Pozele nud de pe iPhone-ul unei femei din China au fost recuperate de un service si publicate pe iPhone-ul unui magazin

  Povestea nefericita a unei femei din China v-ar putea ajuta pe toti sa fiti putin mai atenti in legatura cu lucrurile pe care le lasati pe un telefon mobil atunci cand il vindeti sau il duceti la reparat. O femeie din China a dus un iPhone la reparat la un service care ar fi autorizat de compania Apple iar persoana care a reparat iPhone-ul la acel service a reusit sa recupereze poze sterse de femeie din telefon si le-a copiat pe un terminal iPhone care se afla in display-ul magazinului acelui service. Cand a venit sa recupereze terminalul femeia a descoperit ca pozele sale sunt publice si toata lumea le poate vedea iar de aici a pornit un intreg scandal.

A young female customer from Ningbo city, northeast of Zhejiang province, sent her iPhone to an Apple franchise store for repairing. The naughty repairman has recovered all her deleted naked photos while fixing the phone. The repairman has made copies of those photos and loaded them onto a sample device which display in the store. The young lady was shocked when seeing her naked photos on the display iPhone as she came back to pick up her own iPhone. The woman’s boyfriend rushed to the store for explanation and alerted the police …

  Nu se stie deocamdata daca pozele au fost recuperate din file system-ul iOS-ului sau cu ajutorul unui nume de utilizator/parola pentru iCloud care nu ar fi fost dezactivat insa e clar ca o persoana neatenta isi poate expune intreaga viata privata in fata angajatilor unui service si nu numai. Pentru ca traim intr-o lume imperfecta si pentru ca traim in Romania, nu exista vreo persoana care sa nu va copieze datele inainte de a va da dispozitivul inapoi asa ca este bine sa aveti extraordinar de mare grija cu datele din terminalele voastre mobile.

  Teoretic datele sterse pot fi recuperate de pe iDevice-uri cu ajutorul unor anumite programe insa daca uitati sa va stergeti conturile si parolele din terminale atunci lucrurile sunt mult mai simple pentru persoanele rau intentionate.