Prima Pagina Cydia Aero iti permite sa administrezi iOS-ul intr-un nou mod(Video)

Aero iti permite sa administrezi iOS-ul intr-un nou mod(Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MYg1iXh5pIE[/youtube]

  Aero este un tweak ce tocmai a fost lansat in Cydia si care aduce posesorilor de iDevice-uri o noua modalitate de a administra aplicatiile deschise in background. Tweak-ul functioneaza cu ajutorul plugin-ului Activator deci ii deschideti interfata cu ajutorul unui gest iar de indata ce o activati veti vedea toate aplicatiile deschise in background. Din pacate tweak-ul nu afiseaza un preview al fiecarei aplicatii ci doar o versiune marita a iconitei aplicatiei insa vorbim despre un mod inedit de a administra ce aveti deschis in background. Aero are un meniu de setari in aplicatia Settings a iOS iar acolo puteti alege ce animatii vor fi afisate un interfata tweak-ului si gestul ce trebuie intreprins pentru activarea ei.

  Aero este disponibil in Cydia pentru 1.99$ si teoretic poate fi instalat pe orice iDevice fara probleme.

 • ionatan Toader

  neinteresant

 • Alex

  Daca vroiam efecte inutile de genul asta luam un Android si il customizam la maxim. Inteleg rostul tweak-urilir dar acest tweak nu are nuci un obiectiv anume decat sa consume mai multe resurse! Ce are task managerul default din iOS si nu are acesta, efecte?

 • Xyzt

  Zephyr rules; nici nu se compara ca functionalitate cu titirezul asta. 😀

 • tomavasi

  MultiCleaner mult mai util si nu consuma atat de multe resurse … puteti selecta care programe sa ramana deschise la o inchidere totala a programelor 🙂 si in plus e gratuit 🙂

 • Theodor-Andrei Popescu

  Pe 5.1 nu merge! Am 3gs semitether

 • AVS

  SEC!