Prima Pagina iPad Cumperi un iPhone sau o tableta iPad de la eMAG si primesti...

Cumperi un iPhone sau o tableta iPad de la eMAG si primesti cadou biografia lui Steve Jobs

  Cei de la eMAG au facut mare “tam tam” cu biografia autorizata a lui Steve Jobs insa nu stiu cat de bine s-a vandut ea din moment ce acum este oferita cadou la achizitionarea unor modele ale iPhone sau ale tabletei iPad disponibile in oferta magazinului. Totul face parte dintr-o promotie derulata de magazinul online si daca achizitionati unul dintre cele cateva modele de iDevice-uri care fac parte din oferta primiti gratuit biografia autorizata a lui Steve Jobs care in magazinul eMAG este disponibila la pretul de 80 RON.

  Iata ce modele de iDevice-uri fac parte din promotia eMAG :

  Desigur ca produsele trebuie achizitionate la pret intreg.

 • Florin.S

  Emag avea promotia cu cartea lui JB de cand a aparut. Doar ca sina ceva de genul: cumperi in valoare de 1800 lei si primesti …. Dar acum chiar nu stiu cat de bine s-a vandut biografia lui JB tinand cont de apetitul romanilor pt citit in general si mai ales cumparatul cartilor.

 • Aia era o promotie ceva mai cuprinzatoare, asta e doar pentru iDevice-uri.

 • Jb ?! parca il chema Steve.

 • Lucian

  V-ați pus întrebarea câți romani sunt interesați de bibliografia lui Steve Jobs? Eu cred ca 5% ar fii un numar rezonabil in Romania. Deci in concluzie nu cred ca multi ar cumpara un idevice doar pentru ca i se oferă bibliografia lui Steve Jobs!

 • Florin.S

  Ai dreptate. :). SJ nu JB. Tot cu gandul la jailbrake :D.

 • Claudiu daniel

  Asa  e nimeni nu cred ca va cumpara ceva de dragul cartii !! Si off topic cum ziceti voi , aproape 1000€ i4s si cu doar 1000 lei 
  Ai putin i4 ??!!! Incredibil !!! Astia castiga mai mult decat Apple !!!!