Smart Dot – un laser pointer/trackpad virtual foarte interesant pentru iPhone(Video)

[vimeo]http://vimeo.com/38498379[/vimeo]

  Smart Dot este un accesoriu foarte interesant pentru terminale iPhone care ne permite sa transformam dispozitivul nostru intr-un laser pointer sau chiar un mouse pentru un Mac. Accesoriul se introduce in portul audio de 3.5 mm al unui iDevice iar cu ajutorul unei aplicatii si a unei conexiuni Wi-Fi putem controla mouse-ul unui calculator sau putem imbunatati prezentarile facute de pe Mac-uri. Smart Dot poate fi utilizat ca pointer pentru a prezenta diverse lucruri pe ecranul unui Mac insa atunci cand doriti il puteti folosi ca si mouse deoarece aplicatia inclusa are un trackpad virtual care poate fi controlat prin simple atingeri. 

By com­bin­ing a laser pointer and Smart Phone, ‘Smart Dot’ is an ex­cit­ing new product that allows the use of both a phys­i­cal and virtual laser pointer si­mul­ta­ne­ously. The small cylindrical (8.9mm diameter) ‘Smart Dot’ can be plugged into any 3.5mm headphone minijack of a iPhone & iPod Touch. It is designed to be incredibly small and simple to configure and use in addition, it does not require any separate batteries.

  Smart Dot este compatibil cu aplicatii de tip office disponibile in App Store si daca alegeti versiunea cu stylus atunci veti putea controla aplicatiile voastre ceva mai simplu si mai usor. Deocamdata Smart Dot nu este disponibil pentru achizitie de pe site-ul producatorului insa va fi oferit spre vanzare in curand.