Prima Pagina Android Phonedeck iti va permite sa controlezi de pe web functia de telefonie...

Phonedeck iti va permite sa controlezi de pe web functia de telefonie a smartphone-ului tau(Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Z7rnBiOXmRA[/youtube]

  Phonedeck este o platforma web care permite posesorilor de smartphone-uri sa controleze functia de telefonie a terminalului propriu folosind un simplu website. Clipul video de mai sus explica intreaga functionalitate a Phonedeck si puteti observa ca acel website are acces total la agenda de contacte, lista de apeluri si functiile de apelare/acceptare a apelurilor sau de trimitere a SMS-urilor. Totul functioneaza cu ajutorul unei aplicatii care de indata ce este instalata in terminal preia toate datele necesare pentru interactiunea cu website-ul si ruleaza comenzile care le dati voi prin web.

  Phonedeck va ofera chiar si statistici detaliate cu privire la apelurile facute si SMS-urile trimise/primite si totul fara a atinge smartphone-ul respectiv. Aplicatia prezentata in clipul video de mai sus este facuta pentru terminale Android deoarece doar ele permit control total asupra sistemului de operare insa o aplicatie pentru iPhone va fi disponibila in viitorul apropiat. Din pacate aplicatia pentru iOS nu va oferi aceeasi functionalitate deoarece Apple nu le permite dezvoltatorilor sa controleze toate aceste functii prin aplicatii deci va fi interesant de vazut ce anume are compania pregatit pentru iOS.

 • vali

  ar fi interesant asa ceva 🙂

 • vali

  mai ales daca il uiti acasa

 • EnDer

  Sty pt off topic! Are cineva idee de vreun program in care poti scrie mesaje in timp ce faci video call prin yahoo?

 • Mircea.G

  Eu unul nu-i prea vad sensul, plus de asta se vorbeste tot timpul despre securitatea sistemului de operare drepturile pe care le are fiecare om la intimitate bla bla! Cu aplicatia asta, toate discutiile de pana acum in acest domeniu raman fara sens… Cel putin asta e parerea mea!