HBO Go va functiona in curand si prin 3G iar serviciul va fi disponibil la toti operatorii din Romania

  Zilele acestea v-am vorbit despre HBO Go, o aplicatie facuta de HBO Romania care le permite clientilor abonati ai serviciului MAXPAK sa vizioneze filme produse de HBO direct pe propriul terminal mobil. Aplicatia lansata in App Store saptamana trecuta functioneaza pe iOS doar prin intermediul unei conexiuni Wi-Fi si doar daca sunteti abonati TV ai Romtelecom, iNES sau Pacris si aveti activa optiunea HBO Go MAXPAK. Din pacate restul operatorilor de cablu nu au incheiat un parteneriat cu HBO insa in viitor acest lucru se va schimba conform unui reprezentant al HBO contactat de iDevice.ro.

Vizionarea filmelor prin aplicatia HBO GO este posibila momentan doar printr-o conexiune WiFi. Intentionam ca, in viitorul apropiat, programele de pe HBO GO sa poate fi vizionate si prin conexiune 3G.

Dorinta noastra este ca HBO GO sa fie disponibil pentru toti abonatii MAXPAK din Romania. In acest sens, suntem in discutii cu toti operatorii care nu au lansat inca serviciul.

  Pe scurt, aplicatia va functiona si prin 3G si restul operatorilor TV vor oferi optiunea HBO Go dar deocamdata nu stie nimeni cand. Daca nu aveti un abonament TV la cei 3 operatori mentionati anterior atunci va trebui sa asteptati pana cand HBO va reusi sa incheie parteneriate cu restul insa daca aveti HBO Go activ deja atunci folosind 3G Unrestrictor puteti viziona filmele folosind o conexiune 3G. Am testat astazi procesul, streaming-ul este cat se poate de fluent si daca aveti o tableta iPad va puteti bucura de filme asa cum trebuie.

Pretul initial:
Numele:
HBO GO Romania

Gratuit

s





Developer: HBO Holding Zrt.
Universala
Categoria: Entertainment


Descriere: i prezentm HBO GO, noul serviciu de streaming de la HBO.

HBO GO este disponibil acum prin Romtelecom, iNES i Pacris. Pentru vizionarea programului complet sunt necesare un abonament MAXPAK i activarea se…


Dimensiunea aplicatiei este: 10.7 Mb


30 COMENTARII

  1. Multa lume nu intelege de ce inca Zaone inca insista sa promoveze aceasta aplicatie care nici macar nu merge(am toate pachetele de la Romtelecom) si nu merge nici cum.Probabil ca are niste beneficii daca o promoveaza si asa ne-o baga noua pe gat! Fara sa o testeze macar!

  2. @Anonim: Sigur ca da, mi-ai trimis toata colectia HBO :))) Cand am spus ca am testat-o cu 3G unrestrictor n-am vorbit din auzite cum sunt acuzatiile tale. Nu promovez nimic, daca nu te intereseaza subiectul treci peste el nu ma acuzi aiurea.
    Ok, nu va merge, explicati ce telefoane aveti, ce iOS aveti, bla bla.
    Aia care nu pot activa contul cu HBO Go sa citeasca asta : http://www.idevice.ro/2012/04/04/hbo-go-si-motivul-pentru-care-puteti-sau-nu-puteti-viziona-continut-in-aplicatie/comment-page-1/#comment-210728

  3. Si ce anume nu merge? Mie pe 4S cu iOS 5.0.1 si jailbreak imi functioneaza fara probleme. E drept ca mi s-a inchis singura o data cand am iesit si am revenit in ea, in rest e ok.

  4. Sergiu, reinstaleaza aplicatia folosind un apple id din Romania si ar trebui sa functioneze perfect. Mai mult ca sigur ca ai folosit un id de state

  5. IN URMA CU O ZI
    ————————–

    14. Radu
    Posted April 4, 2012 at 6:04 PM

    La mIne nici nu merge sa il deschid…programu..

    15. razvany20
    Posted April 4, 2012 at 6:13 PM

    Pentru ca trbuie sa tragi de pe un cont de Romania…hbo go, este pentru alte regiuni, iar hbo go romania (exact asa il vei gasi la descriere daca folosesti un cont RO) este pentru Romania.
    Acesta se va deschide cu siguranta, iti garntez !

  6. bravo zaone pentru explicati clare eu instalasem aplicatia hbo cu un cont de state si nu pornea prima data am sp ca este din cauza jb dar datorita tie merge multe multumiri

  7. Acum cateva zile am luat si eu aplicatia, am reusit sa vad si 2 filme, pana astazi. Tocmai am incercat sa ma uit la altele dar primesc urmatoarea eroare: not_allowed_media. A mai patit vreo cineva asa? Incerc pe un ipad 2 cu ios 5.0.1-wifi only sunt abonat la romtelecom dar nu am maxpack, asa ca asta ar putea fi motivul dar cum am reusit pana astazi.

  8. Daca vrei sa vezi pe Apple TV nu merge . ( merge cu mirroring dar nu merita din cauza calitatii )
    Mesajul afisat de Apple TV este “A aparut o problema de functionare . Va rugam sa incercati mai tarziu ” . Mesajul este generat de Apple TV nu de devi ce ( am incercat cu iPhone 4S iOS 5.1 si iPad 2 iOS 5.1 ) .
    Care o fi cauza ??

  9. @zaone Din ce vad eu acolo domnul respectiv nu ti-a zis ca va fi disponibil pt toti operatorii, ci doar ca sunt in discutie cu toti.