HBO Go va functiona in curand si prin 3G iar serviciul va fi disponibil la toti operatorii din Romania

30

  Zilele acestea v-am vorbit despre HBO Go, o aplicatie facuta de HBO Romania care le permite clientilor abonati ai serviciului MAXPAK sa vizioneze filme produse de HBO direct pe propriul terminal mobil. Aplicatia lansata in App Store saptamana trecuta functioneaza pe iOS doar prin intermediul unei conexiuni Wi-Fi si doar daca sunteti abonati TV ai Romtelecom, iNES sau Pacris si aveti activa optiunea HBO Go MAXPAK. Din pacate restul operatorilor de cablu nu au incheiat un parteneriat cu HBO insa in viitor acest lucru se va schimba conform unui reprezentant al HBO contactat de iDevice.ro.

Vizionarea filmelor prin aplicatia HBO GO este posibila momentan doar printr-o conexiune WiFi. Intentionam ca, in viitorul apropiat, programele de pe HBO GO sa poate fi vizionate si prin conexiune 3G.

Dorinta noastra este ca HBO GO sa fie disponibil pentru toti abonatii MAXPAK din Romania. In acest sens, suntem in discutii cu toti operatorii care nu au lansat inca serviciul.

  Pe scurt, aplicatia va functiona si prin 3G si restul operatorilor TV vor oferi optiunea HBO Go dar deocamdata nu stie nimeni cand. Daca nu aveti un abonament TV la cei 3 operatori mentionati anterior atunci va trebui sa asteptati pana cand HBO va reusi sa incheie parteneriate cu restul insa daca aveti HBO Go activ deja atunci folosind 3G Unrestrictor puteti viziona filmele folosind o conexiune 3G. Am testat astazi procesul, streaming-ul este cat se poate de fluent si daca aveti o tableta iPad va puteti bucura de filme asa cum trebuie.

Pretul initial:
Numele:
HBO GO Romania

Gratuit

s

Developer: HBO Holding Zrt.
Universala
Categoria: Entertainment


Descriere: i prezentm HBO GO, noul serviciu de streaming de la HBO.

HBO GO este disponibil acum prin Romtelecom, iNES i Pacris. Pentru vizionarea programului complet sunt necesare un abonament MAXPAK i activarea se…


Dimensiunea aplicatiei este: 10.7 Mb