Prima Pagina Apple Apple actionata in instanta in Canada de cativa clienti suparati din cauza...

Apple actionata in instanta in Canada de cativa clienti suparati din cauza Siri

Siri icon

  Daca americanii dau Apple in judecata pentru promovarea necorespunzatoare a asistentului persona Siri atunci canadienii nu se lasa mai prejos si fac exact acelasi lucru. Canadienii spun ca Siri nu are functionalitatea pe care Apple o prezinta in clipurile sale publicitare, spun ca asistentul nu raspunde rapid la comenzi si ca el nu recunoaste cum trebuie cuvintele rostite de utilizatori. Practic tot ceea ce este imperfect la Siri este disputat in instanta si perosanele care s-au simtit lezate de asistentul personal al Apple cer plata unor daune plus diferenta dintre pretul de achizitie al iPhone 4 si iPhone 4S.

“Siri either did not understand what the plaintiff was asking or, after a very long wait time, responded with the wrong answer. The plaintiff quickly recognized the futility of using Siri,” contends the suit.  The Regina suit claims Apple knew of the Siri’s “shortcomings” before its distribution. “Indeed, buried in Apple’s website is the amorphous sentence: ‘Siri is currently in beta and we’ll continue to improve it over time,'” it says. The suit claims Apple didn’t disclose that the Siri transactions in its commercials are fictitious and real consumers can’t expect it to perform such tasks.

  Canadienii spun ca Apple nu a mentionat in clipurile sale publicitare faptul ca Siri ar fi disponibil in versiune beta desi pe site-ul companiei acest lucru ar fi specificat insa nu intr-un mod care a atraga atentia consumatorilor. Din pacate pentru Apple, Siri va fi tinta unor asemenea procese si in viitor pentru ca asistentul nu functioneaza extraordinar de bine si in multe tari nu are disponibile toate functiile promovate de Apple.

 • CalinC

  poate asa ii stimuleaza sa treaca de beta…:))

 • Florin.S

  Niciodata. :). De ce sa-si bata cuie in talpa?! Asa e beta… la ce te astepti? Ca in reclama aia: … ” nu vezi domn’le , e plina lumea de stricaciuni” :). Asa cum nu inteleg de ce naiba la noi in Romania se promoveaza Siri. Ar trebui sa-i dam in judecata si noi. Ce naiba!

 • Vlad Stefan

  Dar cat le mai ia sa iasa din beta pe bune acum..

 • oaky

  Pana la urma mi se pare perfect normal, Siri este un program beta (nu foarte clar specificat in momentul in care vrei sa cumperi un 4s) iar tarile si lucrurile plus limbile pe care le intelege sunt foarte limitate, in aceste conditii Siri NU ar trebuii promovat.