Boom promite sa amplifice suntele reproduse de difuzoarele Mac-ului tau

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=d9zkCsheQSU[/youtube]

  Mac-urile nu au difuzoare exceptionale si uneori probabil v-ati fi dorit ca ele sa reproduca suntele ceva mai tare dar din pacate nu ati avut la indemana un software care sa faca acest lucru. Ei bine aici intervine Boom, o aplicatie pentru Mac-uri care promite sa amplifice semnificativ sunetele reproduse decatre difuzoarele Mac-urilor voastre indiferent ce continut multimedia ascultati. Clipul video de mai sus explica modul in care functioneaza aplicatia Boom si ea promite sa amplifice orice fel de sunete reproduse de OS X deci nu trebuie sa va faceti griji in legatura cu compatibilitatea cu diverse aplicatii.

Boom is a simple volume booster and system-wide equalizer that lets you boost the volume of your Mac and your music files. Using Boom is simple. You know the ways to change the volume of your Mac. Boom provides the same easy access to boost sound. From the videos on YouTube, Hulu, your favorite music playing on iTunes, to voice applications like Skype, iChat and your favorite Games, Boom can boost them all. Add to that the ability to boost audio and video files, you have a booming addition to your Mac.

  Boom poate fi instalata gratuit de aici insa va trebui sa scoateti 7$ din buzunare pentru a o cumpara daca va place.

17 COMENTARII

  1. Cine ti-a spus tie ca macul se aude incet? Am facut test cu un asus abia scos si i-am dat fum la capitolul sunet , si la claritate si la volum…
    Se aude foarte tare , si software-ul asta nu face mai mult decat sa distorsioneze sunetele , sa le faca mai aplificate si sa-ti strice acuratetea difuzorului..

  2. Eu cred ca este indeajuns fara aceasta aplicatie si se aude foarte tare chiar, iar daca vrei ceva mai mult 🙂 pentru asta exista acea gaurica mica in care introduci orice alte difuzoare :):):):):):):

  3. @ Zaone Te rog cand ai timp, sa ma ajuti si pe mine cu un sfat, am ipad3 modelul fara 4G si net-ul il am de la Rtc. 40m/s si 6mb/s upload, si tableta se misca f. bine pe wifi, aproape de router am 21mb/s, (router-ul este tip G) daca era N probabil aveam 40mb/s, dar de 2 saptamani am o problema cu wifi-ul, mentionez ca de 2 ani nu am avut probleme cu wifi-ul si am avut iphone 4, – problema este ca de cand mi-am luat ipad 3 si il folosesc pe wifi, dupa cateva ore sau o ora de utilizare pe wifi, dintr-o data nu mai imi merge wifi-ul pe ipad 3 si nici lan-ul pe pc (wifi-ul pe tableta arata maxim, deci nu e vorba ca pierde din semnal, cred ca il blocheaza), si trebuie sa repornesc routerul si ipad-ul, dar nu intodeauna merge mult timp pe wifi, nu imi dau seama daca e de la router sau ipad-ul are probleme de wifi, cand se blocheaza wifi-ul, daca deschid pe pc o noua fereastra in browser zica ca are probleme de dns. Multumesc

  4. @Alex ce model de rooter ai ? Eu am patit aceasi chestie cu un linksys si un ipod touch care mi-l bloca . Am rezolvat problema cu schimbarea softului de pe rooter cu ddwrt dupa care totul merge perfect .

  5. Bai, nu stiu daca altii se plang, dar eu am iesit din camera am dat la maxim si se auzea inca tare. Mentionez ca am un iMac, nu un MacBook. Dar totusi instalez aplicatia, sa vad ce poate.

  6. @Alex: Ipad-ul are probleme cu retelele Wifi. Nu este obligatoriu de la router. Multa lume are probleme cu ele, din pacate. Eu am revenit la ipad 2 cu 3g si am scapat de toate neajunsurile. Daca stiam nici nu agitam sa o cumpar!

  7. @Chatagra Am modelul de router de la Rtc – ZyXEL P-870HW-51a v2 – routerul, am citit pe niste forumuri ca ar avea probleme cu wifi-ul, dar, problema este cand il am de 2 ani, nici o data nu s-a intamplat sa nu imi mearga wifi-ul, si de 1 an am si iphone 4 si nu s-a intamplat sa nu cada vreodata wifi-ul, chiar si acum daca stau o zi intreaga pe wifi cu ipone 4 – nu cade wifi-ul, in schimb de cand am ipad 3-ul m-i se tot intampla sa nu mai mearga wifi-ul dintr-o data, desi stau cu tableta la 1, 2m, deci cred ca e de la ipad 3, nu stiu sigur, alt router nu am ca sa fac probe, si ca sa imi mearga ipad 3-ul pe wifi, trebuie sa-l repornesc si deasemenea si routerul, altfel nu merge wifi-ul si e f. enervant sa repornesti ipad-ul la cateva minute, uneori merge bine si o ora sau cateva ore, in primele zile de pe 23.mar.12 de cand l-am cumparat l-am folosit multe ore pe wifi si nu m-i s-a intamplat sa se blocheze wifi-ul, iar de vre-o saptamana m-i se intampla sa se blocheze mereu, ce sa fac?, nu as vrea sa schimb ipad 3-ul, pt. al meu nu are nici un fel de problema, nu sunt pete galbene pe ecran sau alte probleme., am observat pe ipad 3 ca desi stau pe wifi la 0.5m sau 1m, scade 1 liniuta la wifi pe ipad timp de 1, 2 secunde, nu stiu ce sa zic, eu am router-ul de tip G, si am 40mb. viteza la net pe pc si 20mb/s pe iphone 4 si pe ipad 3, deci probleme cu pierderea semnalului cand m-a departez la 25m de router nu am, e normal sa scada viteza, dar reteaua nu o pierd, nu e problema, problema este ca la o perioada de timp nu mai merge wifi-ul pe ipad 3, si asta se intampla mereu cand navighez pe appstore, nu stiu de ce.

  8. @Chatagra Deci la tine routerul bloca idevice-ul, probabil asa o fi si la mine, nu stiu, deci nu se poate ca ipad 3-ul meu sa imi blocheze wifi-ul de la router?, adica ipad3-ul sa aiba vre-o problema?, ca daca folosesc doar iphone4-ul pe wifi, nu se blocheaza wifi-ul nici-o data.

  9. @Chatagra Sau daca ma poate sfatui cineva, – Am instalat pe pc programul bzeek ca sa fac un personal wifi hotspot, si vad ca merge super pe ipad 3, nu se mai opreste wifi-ul, trebuie sa testez mai multe ore, acum sunt de o ora pe wifi pe routerul meu zyxel si vad ca nu s-a mai blocat wifi-ul, nu stiu ce are, cand merge bine toata ziua, cand merge 30min si se opreste, si trebuie sa repornesc si routerul si ipadul din cauza ca, cand se blocheaza wifi-ul nu mai merge nici lan-ul pe pc, si trebuie sa-l repornesc, inca nu imi dau seama daca e de la router, trebuie sa testez muulte ore wifi-ul si pe router si pe bzeek free wifi, dar dezavantajul la bzeek e ca trebuie sa tin un pc pornit degeaba si special pt. a imi merge bzeekul. Stie cineva daca mi-as cumpara un alt router, eu as opta pt. tp link, cred ca sunt f. bune (am un adaptor wireless tp link cu antena de tip N la 60 de lei care e super, prinde de departe orice semnal wifi, ba chiar am facut cu el un hotspot wifi prin bzeek si imi da semnal wifi la ipad de 22mb/s, deci mai mult cu 2 mb/s decat routerul meu wifi care e de tip G, cu toate ca am 40mb/s de la Rtc prin vdsl, e super Rtc-ul foarte stabil, nu m-i sa oprit niciodat nnet-ul) stie cineva dca imi iau un router tp link sau alt model – daca este compatibil cu netul meu de la Rtc care e vdsc si care vine prin linia telefonica?, ca m-ar interesa sa imi iau un tp link de tip G la 80 de lei, sau poate N, dar nu stiu de ce nici pe ipad, si nici pe iphone nu trec de 22mbp/s, nici cu adaptorul wifi N prin bzeek, oare nu permite iphone-ul mai mult de 22 mb/s prin wifi?, de ex: daca as avea cel mai tare router N si as avea 100 mb/s sau mai mult de Rtc, sau alt provider, atunci stie cineva cat MB/S permite wifi-ul de la iphone 4 si cat de la wifi-ul de la ipad3?, din moment de se zice ca 4G-ul de la ipad 3 poate atinge 72mb/s, inseamna ca si wifi-ul ar trebui sa permita sa zicem, 70mb/s, nu?, Rog daca stie cineva sa imi spun si mie, – si o ultima intrebare ar fi de ce aplicatia speed test pe ipad/iphone afisaza ca si maxim doar 20mb/s, deci inseamna ca un iphone nu poate atinge mai mult prin wifi?, adica daca ai net-ul de 100mb/s si ai si wifi cu N care poate si 150mb/s, ?. Multumesc anticipat si scuze Zaone ca mai intreb si eu pe aici cate ceva, ca nu stiu, nu te supara, ca poate stie cineva si imi raspunde si mie cineva la intrebari.

  10. @alex .. Si la mine tot rooter-ul se bloca .
    Despre alt rooter eu as recomanda un rooter N marca depinzand mult de buzunar (de la tplink pana la un apple ).In ceea ce priveste viteza la net fa un speedtest si pe un laptop conectat prin wifi si pe un comp legat prin fir vezi daca obtii aceleasi valori , daca pe wifi e mai mica schimba rooterul.

  11. @Chatagra Eu am net de la Rtc 40mb/s prin vdsl (linia telefonica) si nu stiu daca alt model de router este compatibil cu vdsl-ul de la rtc., routerul meu vdsl zyxel p870 costa pe anumite siteuri 600 de lei, sau alte routere vdsl sunt la 1000 de lei, deci nu imi pot lua un router vdsl, doar un router normal pana in 500 de lei, dar nu stiu ce model ar fi compatibil cu vdsl-ul de la Rtc.?, vad ca routerele normale au 4 porturi de lan si 1 de wan, (nu stiu ce e vanu-ul?) oare pot baga in acel wan linia mea telefonica?, sau pot baga lan in wan, de la routerul meu zyxel?. stie cineva? Multumesc