Enciclopedia plantelor medicinale te ajuta sa afli tot ce ai nevoie despre plantele medicinale

3

Pentru cei dintre voi care au nevoie sa afle rapid informatii despre plantele medicinale am o aplicatie disponibila in App Store de foarte mult timp insa care s-ar putea dovedi a fi extrem de utila. Enciclopedia plantelor medicinale se numeste aplicatia, ea a fost dezvoltata Sanoma Hearst si in ea veti gasi listate peste 160 de plante cu ajutorul carora puteti trata peste 250 de afectiuni. Aplicatia costa 2.99€ si este nativ facuta pentru iPhone/iPod Touch.

Enciclopedia plantelor medicinale este mult mai mult decat o lista a plantelor si descrierea lor. Enciclopedia plantelor a fost gandita pentru a te ajuta sa le folosesti. Astfel ca, pe langa descrierea si imaginea aferenta fiecarei plante, vei gasi si afectiunile pe care aceasta le trateaza, felul in care se foloseste planta pentru fiecare afectiune in parte si modul de preparare a remediilor. Mai mult, fiecare planta contine diverse sfaturi sau informatii vizavi de eventuale efecte adverse, partile folosite si cand se pot recolta. Peste 160 de plante ce trateaza peste 250 de afectiuni. Aplicatia include functii de cautare dupa numele plantei sau dupa o anumita afectiune si un calendar de recoltare a plantelor impartit pe luni astfel incat sa nu ratezi in nici o luna un posibil remediu naturist.

Aceasta aplicatie a fost creata pentru a veni in sprijinul bolnavilor si chiar al fitoterapeutilor. Oamenii apeleaza de mii de ani la plante medicinale pentru vindecarea anumitor afectiuni. Cu timpul s-a creat o adevarata industrie a plantelor medicinale, acestea fiind un mod eficient si totodata ieftin de a ameliora si vindeca.

Pretul initial:
Numele:
Enciclopedia plantelor medicinale

2.99

s

Developer: Sanoma Hearst Rom…
Categoria: Medical


Descriere: Enciclopedia plantelor medicinale este mult mai mult decat o lista a plantelor si descrierea lor. Enciclopedia plantelor a fost gandita pentru a te ajuta sa le folosesti. Astfel ca, pe langa descrierea si …


Dimensiunea aplicatiei este: 34.5 Mb