iPad 3 si un senzor Kinect pot fi folosite pentru a juca Fruit Ninja(Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Xylyoab4Fww[/youtube]

  Padzilla este o companie care imperecheaza iDevice-urile cu monitoare extrem de mari si diverse tipuri de controllere pentru a arata lumii intregi modurile in care poate fi utilizat un terminal mobil. Astazi am pentru voi un clip video facut de cei de la Padzilla in timp ce testau jocul Fruit Ninja pe o matrice de monitoare cu diametrul de 7.3 x 3.6 metri. Pentru a afisa imaginile ei au folosit noua tableta iPad a celor de la Apple insa partea interesanta este ca un senzor kinect permitea testerilor sa controleze tableta si sa interactioneze cu jocurile.

A demonstration of Padzilla Too Interactive Case – featuring gesture control of iOS on an iPad bundled together with a Microsoft Kinect device. This is the largest interactive reproduction of an iPad in the world spanning 24 feet wide and 12 feet tall. The giant iPad display is constructed through the newest 3.5mm LED wall matrix display technology. 3.5mm is the thinnest LED separation currently possible for this type of LED matrix display which increases pixel density to possible “Retina” display quality at typical viewing distances. Padzilla now enables the user to interact on a large scale from a multitouch reproduction platform and is now multi-input gesture capable. This gives a great deal of flexibility on an already popular platform with thousands of apps for entertainment and business presentation purposes.

  Desigur ca pentru a construi asa ceva este nevoie de foarte multi bani insa cei de la Padzilla vand asemenea set-up-uri marilor companii din SUA deci au destule fonduri la dispozitie pentru a ne prezenta proiectele la care lucreaza.

5 COMENTARII