Iata cum arata linia de productie a tabletelor iPad si cum sunt asamblate unitatile de catre angajatii Foxconn(Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5cL60TYY8oQ[/youtube]

  Un reporter american a primit acordul conducerii fabricii Foxconn din Shenzen pentru a filma in interiorul locatiilor unde se afla liniile de productie ale tabletei iPad si in clipul video de mai sus aveti prezentat intregul proces. In respectiva fabrica lucreaza aproape 250.000 de angajati insa doar o parte asambleaza tablete iPad si intregul proces de productie implica doar partial interventia umana. Cei de la Foxconn folosesc atat roboti industriali cat si angajati pentru a asambla tabletele celor de la Apple si in acest clip conditiile in care lucreaza oamenii par a fi mult mai bune decat cele ale unor fabrici autohtone.

Marketplace Shanghai Bureau Chief Rob Schmitz is only the second reporter ever to gain access to visit the factory floor at Apple’s Chinese producer Foxconn. See highlights from his tour of the assembly line and the Foxconn facilities. Hear his full audio reports on your local public radio station or online at http://www.marketplace.org.

  Unii pasi ai procesului de productie se fac in doar cateva secunde si angajatii isi schimba locatiile de lucru o data la cateva zile iar dupa cativa ani de lucru salariul angajatilor se dubleaza deci Foxconn a schimbat in bine conditiile de munca din propriile fabrici. Privind acest clip video intelegeti mai bine felul in care se “naste” o tableta iPad si va puteti face o idee cu privire la modul in care lucreaza angajatii la Foxconn insa nimeni nu stie sigur ce se intampla cand camerele de filmat pleaca.