Prima Pagina Cydia SliderWidth te ajuta sa modifici marimea si textul slider-ului pentru deblocarea unui...

SliderWidth te ajuta sa modifici marimea si textul slider-ului pentru deblocarea unui iPhone

  SliderWidth este un tweak ce a fost lansat in cursul serii trecute in Cydia iar cu ajutorul sau puteti modifica marimea si textul sliderului cu ajutorul caruia deblocati iDevice-ul vostru. Nu de putine ori a trebuit sa fac de 2/3 ori slide pentru a-mi debloca iPhone-ui si pentru mine un asemenea tweak este extrem de util deoarece ma ajuta sa deblochez mult mai repede ecranul terminalului. SliderWidth are un meniu dedicat in aplicatia Settings din iOS iar de acolo puteti personaliza nu doar dimensiunile tweak-ului ci si textul care este afisat in slider. Tweak-ul are doua slidere si fiecare trebuie utilizat pentru dispozitivul pe care ati instalat tweak-ul altfel setarile voastre vor strica interfata LockScreen-ului. Partea

Adjust the Width of the Lockscreen Slider to anything you want. Also has the ability to change the slider label “slide to unlock”. Different Settings for iPhone/iPod and different for iPad. Control everything using Settings. Compatible with iOS5+ on all iDevices.

  In ceea ce priveste personalizarea, o cifra mai mare face slider-ul mai mic si o cifra mai mica face sliderul mai mare insa trebuie sa aveti grija ca versiunea finala a sliderului sa incapa pe ecran altfel nu veti putea debloca terminalul vostru. In ceea ce priveste textul, puteti introduce atat litere cat si simboluri deci ramane la atitudinea voastra ce afisati acolo insa daca activati atat textul cat si sliderul cu logo-ul atunci veti avea afisat doar logo-ul. SliderWidth este disponibil gratuit in Cydia insa functioneaza doar cu iOS 5 si trebuie sa aveti dezactivate butoanele care va permit sa deschideti Camera din LockScreen.

 • Odin

  Pe iPad 2 3G 64Gb 5.0.1 nu pot face să apară camera în lockscreen, decât photo frame button-ul.

 • Daca devine prea mare si nu mai poate fi deblocat, cum il deblochez sa modific? 🙂

 • Faci un restore daca nu ai alta metoda 😀

 • Din fericire nu se face mai mare..
  Din pacate nu schimba si dimensiunea sliderului si cand se raspunde din lockscreen.

 • @Mervey: Well nici nu a spus ca modifica dimensiunea slider-ului pentru apeluri.

 • Nu, dar ar fi fost dragut..

 • andru

  Numa` eu nu gasesc tweaku` ?

 • pynky

  Ptentru a raspunde in locksreen puteti incerca ezdecline , mi se pare mult mai practic

 • @andru: Fa un refresh la surse. Eu il am instalat de cand am scris articolul.

 • VIO69PTS

  PENTRU A MODIFICA TEXTUL DIN SLIDE UNLOCK INSTALATI ISLIDETEXT DIN CYDIA , DUBLU TAP PE BARA DE SLIDE ,APARE TEXT DE MODIFICAT,SCRIETI CE DORITI , APPLY SI … GATA !