Apple ar putea lansa iPad Mini in toamna

  La lungul sir de zvonuri privind lansarea iPad Mini cu ecran de 7.85 inch adaugam astazi inca unul venit direct din CHina O publicatie locala sustine ca partenerii companiei Apple ar fi primit comenzi pentru a produce nu mai putin de 6 milioane de tablete iPad Mini pana in aceasta toamna cand produsul ar urma sa fie oficial lansat pe piata. Produsul ar fi fost conceput special, pentru a concura pe piata tabletelor cu ecran de 7 inch, cu Kindle Fire si viitoarele tablete echipate cu sistem de operare Windows, insa deocamdata vorbim doar despre simple zvonuri.

Chinese net portal, NetEase, has a story on a rumored new mini Apple tablet. NetEaseclaimed that the device will be released around the third quarter of this year to “counter attack” the upcoming Windows tablets. The report further claims that the devices will cost anywhere from US$249 to $299 and that there will be an initial 6 million units ready for launch.

  Chiar daca Apple ar testa acum un prototip al iPad Mini, nu se stie daca produsul ar ajunge vreodata pe rafturile consumatorilor avand in vedere ca actualele modele ale iPad inregistreaza vanzari foarte bune.

10 COMENTARII

  1. Foarte tare 🙂
    Ar fi genial daca in toamna ar lansa iPad mini in loc de iPhone 5 🙂 sa mă lase si pe mie in pace sa-mi schimb iPhone-ul 3GS in sfârșit, fara sa stau cu gândul ca in 5-6 luni apare altul :p

  2. Incercati un wp7.5 si o sa fiti super surprinsi de cat de fain este,eu unu miam vandut 4 si miam luat un mozart s nu regret,da clasa la android si sincer in 2 ani o sa sufle in ceafa la apple;)

  3. De ce nu incercati si blackberry playbook. Pentru cine nu stie sistemul de operare este QNX. Pentru cine nu stie ce inseamna QNX poate cauta putin pe google. A fost o alegere buna facuta de RIM, si va fi implementat in noile telefoane. Deasemenea au fost insteresate pentru acest sistem de operare inclusiv samsung. Este un sistem de operare care nu se va bloca niciodata ca androidul. Cine nu a probat sa se abtina de la comentarii.

  4. @wp7.5, am si eu telefon cu windows phone 7.5. Intradevar se misca bine, dar la capitolul aplicatii sta prost, plus ca sunt mai scumpe decat in apple store. Daca te uiti la pretul aplicatiilor ai sa vezi ca in apple store sunt mai ieftine. Pretul din app store sunt identice cu cele din appworld de la RIM. Mai asteapta putin sa apara si noile telefoane blackberry cu OS 10 , QNX, si ai sa-ti schimbi parerea la cat de bine se descurca la multitasking.

  5. Ar fi un dezastru sa apara asa ceva.
    Ar insemna ca Apple o ia la vale fara Steve Jobs.

    Toata nesiguranta asta pe care o au producatorii cand vine vorba de dimensiunile deviceului se traduce in produse proaste, care nu au timp sa se maturizeze alaturi de developeri si de useri.

    Pana cand a aparut iPhone-ul erau miliarde de variante de telefoane, cred ca apareau cate 20 noi pe luna. Toate cu dimensiuni diferite, cu displayuri diferite, cu soft diferit.

    Daca cine conduce acum Apple a inteles ceva de la Steve Jobs, sper ca a inteles ca exista si o dimensiune ideala pentru o tableta si una pentru un telefon. Aceasta dimensiune e direct legata de distanta la care tinem device-ul cand il folosim si grosimea degetelor.

    Nu e nevoie de un iPad mini sau un iPhone mini, pe care sa nu mearga bine aplicatiile pentru ca nu au fost gandite pentru ele.

    Diferenta uriasa dintre numarul de aplicatii pentru iPhone/iPad si Mac vine exact din motivul asta: E mult mai usor sa faci aplicatii cand le poti testa pe device-ul pe care il are in mana si userul. Pe Mac sunt diferite rezolutii, hardware diferit, si asta ii face pe developeri sa nu dezvolte aplicatii.

    Androidul sufera de problema asta de fragmentare si un iPad Mini ar fi un pas gresit pentru Apple. La fel si iPhone cu ecran mai mare sau mai mic. Nu au sens.

    Rezolutia de la displayurile Retina (iPhone si iPad) va ramane fixa pentru cel putin 5 ani dupa parerea mea.