Prima Pagina aplicatii MorseCode te ajuta sa scrii mesaje folosind codul Morse(Video)

MorseCode te ajuta sa scrii mesaje folosind codul Morse(Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1KhZKNZO8mQ[/youtube]

  Pe 1 aprilie Google a publicat o serie de clipuri video comice prin care anunta lansarea unor servicii noi insa totul era desigur doar o pacaleala. Printre acele servicii anuntate de Google avem Gmail Tap, un sistem care inlocuieste clasica tastatura virtuala a terminalelor cu trei butoane. Acele trei butoane ar fi permis utilizatorilor sa trimita mesaje folosind codul Morse si aplicatia MorseCode aduce acel concept in lumea reala si direct pe ecranele iDevice-urilor voastre. Din pacate aplicatia MorseCode este singura in care veti vedea aceasta tastatura insa partea buna este ca puteti copia textul scris acolo oriunde in iOS.

  MorseCode este disponibila gratuit in Cydia.

 • Salut!

  Am achizitionat un iPhone 4s recent…este inca in garantie la Vdf Ro pana in 2013 si am intampinat o problema destul de deranjanta, in momentul cand initializez un apel, interlocutorul ma aude…in schimb eu nu aud nimic…am descoperit o metoda banala de a trece peste aceasta problema de fiecare data cand o intampin si aceea este comutarea telefonului pe “speaker”.

  Ma poate ajuta cineva?
  S a mai confruntat cineva cu o pb asemanatoare?

  Va multumesc!

 • E o problema a iOs 5.0.1.

 • Ms mult Zaone….si daca fac update….se rezolva?

 • Nu-ti garanteaza nimeni asta dar multi au rezolvat problema. Important este sa nu pui backup-ul dupa restore.

 • Mihai

  este disonibil pe cydia o aplicatie numita iditdahtext care ofera tastatura in codul morse in locul celei obisnuite di ios