Prima Pagina Apple Apple lanseaza iPad 3 in inca 12 tari, reduce timpii de livrare...

Apple lanseaza iPad 3 in inca 12 tari, reduce timpii de livrare pentru comenzi

  Astazi Apple a lansat oficial tableta iPad 3 in inca 12 tari de pe glob, dispozitivul fiind disponibil in aproape toate tarile importante pentru cei din Cupertino. Practic de astazi tableta este disponibila oficial si in : Brunei, Croatia, Cipru, Republica Dominicana, El Salvador, Guatemala, Malaesia, Panama, Insula St. Maarten, Uruguay si Venezuela. Lansarea de astazi aduce vesti bune si pentru cei care inca nu au achizitionat dispozitivul deoarece Apple a redus timpii de livrare pentru tabletele comandate din magazinele sale online, insa va trebui totusi sa asteptati intre 5 si 7 zile sau 1 – 2 saptamani pentru a o primi.

  SUA este tara in care tableta este livrata in doar 5 – 7 zile dupa achizitie, iar restul tarilor au termene de 1 – 2 saptamani pentru livrarea oricaror comenzi. In Romania majoritatea magazinelor au tableta in stoc deci ar trebui sa primiti produsul rapid indiferent de unde il achizitionati. La final va spun ca saptamana viitoare Apple va lansa iPad 3 in Columbia, Estonia, India, Israel, Letonia, Lituania, Muntenegru, Africa de Sud si Tailanda.

 • KFF

  Uite aici ce coada e chiar in Coreea de Sud , tara alora mici , clonatorii :

  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VtU9jPiIWPU#!

 • Cuculea

  Un lucru exclent pe care l-a facut Cook, a pus ordine si disciplina in procesul de vanzare, le-a taiat macaroana la bisnitarii precum emag si alte mizerii de magazine on line….bravo lui, mi se pare un om ordonat si cu perspective…..

 • Anonymous

  Ma bucur ca bosnitarii au pierdut sectorul Apple.Subscriu si spun BRAVO Tim Cook