Prima Pagina Cydia AssistantServer Installer instaleaza “Siri”, ofera multe oportunitati

AssistantServer Installer instaleaza “Siri”, ofera multe oportunitati

  AssistantServer este un tweak lansat in cursul serii trecute in Cydia, iar cu ajutorul sau putem instala un “Siri” care functioneaza aproape la fel de bine precum asistentul original, insa are la baza alte servicii. Mai exact, AssistantServer nu se conecteaza la serverele Apple ci la serverele Google care recunosc toate comenzile date de noi, dar in rest veti putea interactiona cu aplicatii, veti putea seta diverse actiuni dar nu veti putea face cautari prin Wolfram Alpha, cel putin nu din start. Partea interesanta a acestui tweak sta in faptul ca al ne permite sa introducem anumite API Key-uri care ne dau posibilitatea de a folosi Siri impreuna cu servicii precum: Wolfram Alpha, Bing, Google Translate, Bing Translate, Yelp, plus multe altele.

Run SiriServer with Google API on the iDevices! This package installs SiriServer, which bypasses the middle man (like i4Siri) and connects straight to Google servers. No monthly fee! Reboot your device after install, then go to Settings>SiriServer and follow the instructions! No icons are added to your homescreen! Note that this is not the original Siri made by Apple, but it comes very close to it! Not all commands are available, it is based on plugins, which could also be manually installed. This package installs a server on your device, and it connects to the public speech recognition software Google is providing. All you need is Spire or any other siri port, and this package; you do not need a proxy or any other server address. It is that easy! It has been tested, and it works with most siri tweaks available on cydia. This (paid) package is DRM free, please don’t steal it.

  Partea cea mai proasta la AssistantServer Installer sta in faptul ca el functioneaza cu ajutorul Spire deci nu il puteti utiliza pe iOS 5.1 pentru ca Spire nu este compatibil cu el. Partea buna este ca tweak-ul este compatibil cu oricare altele disponibile deja in Cydia si ofera o experienta destul de buna pentru cei care nu au un terminal iPhone 4S. AssistantServer Installer este disponibil pentru 0.99$ in Cydia insa functioneaza doar cu iPhone si iPod Touch.

 • rundown

  Zaone chiar de tweakul asta iti ziceam eu !
  Ieri un priten imi zice ca a primit raspuns : Are you aware that Alice (server bot name) records your conversations?

 • NU e gratis ….:( e 0.99

 • Florin

  Bogdan, sunt 2 versiuni, una pe bani si una gratis.

 • florin941

  asta la fel iti ia contactele si restu?

 • George d

  Varianta free ca sa o incerc unde se poate gasi?multumesc

 • Odin

  Pe un iPhone4 16Gb neverlocked 5.0.1 mi-a blocat funcţia de telefonie la modul ca pot apela, mie în cască sau pe speaker nu îmi sună, doar la destinatar, şi daca acesta ridică microfonul e “taiat” iar dacă sunt sunat , lui îi sună în cască, mie telefonul îmi este mort, niciun sunet.
  Just saying … mă apuc să-i dau un restore la 5.0.1 că am shsh salvat şi mă apuc să reinstalez totul de la coadă (mor) 😐

 • Alex

  Varianta free ( care nu este free este defapt crack-uita) se poate gasi pe repo lui xellize si insanely – cautati pe google adresele lor! Io il am de cateva zile! Pot spune ca merge fara probleme! Nu este exact siri doar 80%! Iar daca instalati tweakuri pt siri cum ar fi: chuck norris facts, ijokes, something awesome, totul devine foarte interesant! Io nu am probleme cu telefonul , singura chestie care am observat ca , cateodata sunetul de lock/unlock se aude mai tare! Nu stiu cat de ok ii serverul , la modul de securitate, daca ma asculta sa fie sanatosi, daca se uita peste mesaje iar sa fie sanatosi, mail la fel! Banking pe telfon nu fac ca sa imi fure parole sau alte nebuni! Daca nu aveti nimic de ascuns, sau sunteti o persoana importanta in stat io va recomand sa instalati, merita

 • florin941

  deci si serverul asta fura contacte si mesaje?

 • Unieco

  Imi explica si mie coneva cum functioneaza?

 • Sorin111

  Nu inteleg faza cu acele coduri API… De unde le iau si cum le folosesc?

 • Eu l-am cumparat l-am instalat dar nu merge:| imi apare siri porneste dar nu vrea sa inregistreze vocea dica nu merge sa apas pe microfon…

 • scuze pentru duble post dar eu nu am butonul de install certificates, am doar update si numi zice sa folosesc localhost imi zice sa folosesc 127.0.0.1:4443 in spire

 • ibobia

  Ce bine dacă l-am putea pune si pe iPad!

 • imi da eroare imi zice siri cand apas pe el “i’m really sorry about this, but i can’t take any requests right now. please try again in a little while” careva stie solutia?

 • Anonymous

  rares , vezi ca sa schimbat serverul, deci in spire introduci noul server, http://127.0.0.1:4443, atentie !!! sa nu faci aceeasi greseala ca mine….http://….nu https:// cum era inaite….apoi ai sa vezi ca merge, la noul server nu ai nevoie de certificate si trebuie sa il stergi.

 • siriport.ru/ este sigur?…pot sa il instalez?