Ghid de Eticheta te invata cum trebuie sa te porti in societate

3

  Pentru cei care au nevoie de putina ordine in viata lor exista o aplicatie noua in App Store care va ajuta sa stabiliti cateva reguli in baza carora sa va desfasurati activitatea in societate. Ghid de Eticheta este numele aplicatiei, ea functioneaza pe iPhone/iPod Touch, costa 0.79€ si cu siguranta poate fi de folos multor oameni.

Omul nu traiește singur, izolat, el a devenit om atunci când, pentru a exista, a fost nevoit să intre în relații cu alții. El comunică cu semenii săi, își confruntă cu ei ideile, se dezvoltă împreună cu alții, într-un cuvânt: trăiește într-o colectivitate socială căreia nu-i este indiferent modul de comportare al fiecarui individ în parte.
Deci, singura lui posibilitate de conviețuire în societate este condiționată de respectarea normelor si principiilor etice și morale care guvernează respectiva societate. A respecta aceste norme înseamna, practic, a raspunde așteptarilor și cerințelor colectivității în care trăiește. Însa, și acestea trebuie dezvoltate si îmbogățite prin educație, învățătură, permanentă instruire.

Aplicația Ghid de Etichetă iși propune să vă prezinte o parte din aceste reguli, fara a avea pretenția de a fi un ghid complet ci mai degrabă o mică introducere în ce înseamnă bunele maniere și codul de eleganță în societate.

Facilități:

  • conținutul este disponibil offline, nu necesită conexiune la internet
  • diacritice
  • design deosebit
  • liste de favorite
  • postati paragrafele favorite pe Facebook sau le puteți trimite pe email.
  • mărire sau micșorare a fonturilor pentru o citire mai facilă.
  • căutare după orice porțiune de text.
  • disponiblă atât pentru iPhone/iPod cât si pentru iPad.

O nouă versiune este în lucru, cu suport îmbunătățit pentru diacritice precum și cu noi ghiduri actuale de conduită.

Pretul initial:
Numele:
Ghid de Eticheta

0.79

s

Developer: Daniel Cristolovean
Universala
Categoria: Education


Descriere: Omul nu traiete singur, izolat, el a devenit om atunci cnd, pentru a exista, a fost nevoit s intre n relaii cu alii. El comunic cu semenii si, i confrunt cu ei ideile, se dezvolt mpreun cu alii, ntr-un cuv…


Dimensiunea aplicatiei este: 1.9 Mb