Samsung lanseaza un teaser pentru Galaxy S III, ne compara pe toti cu niste oi(Video)

[youtube]http://youtu.be/8NnVU8R6mAU[/youtube]

  Astazi cei de la Samsung au lansat un website(care nu functioneaza) in care a publicat doua filmulete de “prezentare” pentru terminalul Galaxy S III, insa niciunul dintre ele nu da cuiva vreo idee in legatura cu felul in care va arata terminalul. Trailere au fost facute doar ideea de a starni si mai mult buzz, iar aceasta intentie este confirmata de faptul ca sfarsitul unuia dintre ele compara posesorii de smartphone-uri cu niste oi. Desigur ca nu posesorii de terminale Samsung ci toti ceilati care au facut imprudenta de a cumpara un alt smartphone.

  Strategia aceasta a fost aplicata de Samsung si in SUA pentru terminalul Galaxy Note, insa nu a avut chiar atat de mult succes. Eu as fi preferat sa vad de la ei niste teasere care sa puna in valoare un produs, niste imagini care sa ne faca sa ne intrebam cum va revolutiona Samsung smartphone-ul, insa totul se rezuma doar la comparatia cu oile. M-as fi bucurat sa vad ceva frumos facut de Samsung, insa compania asiatica are “talent” doar la a concepe atacuri ieftine care sunt adresate nu doar posesorilor de iPhone-uri, ci si tuturor celorlalti utilizatori de smartphone-uri.

  Samsung a fost o companie interesanta, insa in ultima vreme s-a transformat intr-o companie care parca doreste sa isi bata joc de toti utilizatorii care nu ii folosesc produsele. Sper ca Galaxy S III-ul sa fie intr-adevar revolutionar, altfel toata campania asta a celor de la Samsung va lasa cu un gust amar si mai multa lume.