iTunes si Windows 7 64 bit genereaza probleme pentru sincronizarea pozelor pe iPad 3

  La lista problemelor pe care le are tableta iPad 3 a companiei Apple adaugam astazi una noua care are legatura cu iTunes si cu sistemul de operare Windows 7 64 bit. Se pare ca foarte multi utilizatori nu reusesc sa sincronizeze poze din propriile calculatoare cu tableta iPad 3 si o majoritate covarsitoare dintre ei utilizeaza combinatia dintre sistemul de operare Windows 7 64 bit si cea mai recenta versiune a iTunes. Nimeni nu stie ce anume cauzeaza problema, insa se pare ca sincronizarea unui numar mare de poze este imposibila dintr-o singura incercare, iTunes sincronizand doar partial un album foto.

I also tried deleting the photo cache multiple times, restoring the iPad 3 from an iCloud backup as well as a slightly older backup through iTunes, I even reinstalled the old iTunes 10.5 and I still had the same photo sync issue…

I even tried copying all 7300 photos to an external drive and syncing them from there, hoping a completely different location may work. Managed 150 odd shots before skipping the rest, this problem is completely random.

Out of those shots a few were the wrong image, the thumbnail image was right but when opened full the image was from a completely different folder.

  Sincronizarea pozelor functioneaza cu orice alte iDevice-uri, insa in cazul iPad 3 nimic nu pare sa functioneze si acest thread de pe forumul de discutii al companiei Apple a adunat cateva sute de clienti suparati. Exista sanse mari ca Apple sa rezolve problema de indata ce lanseaza o noua versiune a iTunes sau a iOS, insa intre timp cei care intampina problema raman cu ea. Eu nu am intampinat probleme in sincroinzarea pozelor cu iPad 3 pe windows 7 64 bit, insa nici nu am incercat sa sincronizez cateva mii de poze.

4 COMENTARII

  1. Am un iPhone4 si Laptop cu Windows xp. Nu pot face sincronizari prin iCloud la poze si nici videoclipuri. Stie cineva de ce?

  2. Hm, eu am folosit numai iTools pana acum si totul a fost OK. iTools-ul foloseste fisiere de sistem din iTunes, deci pe undeva o fi un bug. Oricum, la mine iTools + Win 7 64 si iPad 3 = OK. 😉

  3. Am probleme cu iPhone 4S si iTunes ultima versiune , nu se sincronizeaza si asta de cand am instalat ultima versiune , cea anterioara de iTunes nu a avut probleme . Folosesc Win 7 64 bit .