Prima Pagina Android O aplicatie din Google Play “transforma” Android-ul in iOS

O aplicatie din Google Play “transforma” Android-ul in iOS

  Nu stiu cati dintre cei care detin un terminal Android “tanjesc” dupa un iPhone, insa pentru cei care doresc putina diversitate in viata lor a aparut in Google Play o aplicatie care le transforma terminalul intr-un iPhone. iPhone 4S Screen se numeste aplicatia, ea nu schimba tema din Android OS, insa de indata ce este deschisa afiseaza Springboard-ul din iOS impreuna cu toate aplicatiile native, plus unele terte. Observati ca exista iconite pentru Siri sau iCloud, insa ele nu deschid aplicatii care sa permita rularea acestor servicii, de fapt toate iconitele redirectioneaza utilizatorii catre aplicatii native ale Android OS.

iPhone 4S is now on your Android Phone with iPhone 4S Screen !! This app just make your smartphone look and feel like the iPhone 4S. Many icons are available and more to come!!! You can also load different Themes and not only use the classic iPhone 4S Theme.

  Desi multi cred ca aplicatia nu are ce cauta acolo, pana acum ea a fost descarcata de 1 milion de ori, deci exista interes foarte mare din partea utilizatorilor. Daca aveti un terminal Android si cititi iDevice.ro atunci puteti instala aplicatia discutata urmand acest link.

 • MaximMike

  De ce sa iti iei o aplicatie fake, cand poti sa iti iei un iPhone cu toate aplicatiile adevarate? (am luat in considerare si pretul)

 • Mihai_rt

  Si mie mi ar place o aplicatie pt ios sa simuleze wp7

 • Vlad

  Oare cum ar arată o aplicații sa transforme iOS in Android
  Lipsit de gust cred..

 • adrian

  trebuie avertizati utilizatorii ptr crashurile ce apar sa nu dea vina pe iOS!:)))

 • adzzz

  Mihai_rt. te duci in cidya…. si downloadezi tweaku DreamBoard… il instalezi si dupa te dci iar in cidya si intrii la teme dream booard… si acolo gasesti wp7… 🙂 se arata foarte ok

 • Paul Adrian

  Google play e echivalentul lui App Store.
  Aplicatia aia e o prostie.E fake ca apare un ecran fals si icoanele nu sunt utilizabile.
  O stiu pentru ca am migrat de la iphone la Note.Am vrut ecran mai mare.Sa vedem cand vine iphone 5.ca din 2010 sunt satul de acest model cu ecran mic.

 • Vlad

  Android(fara root) =iOS cu Jailbreak 😀
  Android(cu root)>iOS cu Jailbreak 🙂

 • Valy

  Ce prosti sunt astia de la google ca accepta pe piata lor de aplicatii programul asta. Mi se pare ca si cum ti ai pune semnul de la mercedes pe bmv. Cine nu vrea android isi ia iphone , ipod, ipad si gata.

 • filipine

  si asa vor apare fotografii interesante cu “noul iphone” la care sa poata visa orice detinator de iphone.. un ecran mai mare… o forma mai interesanta…. o viteza mai buna.. etc :)) alta sansa sa se intample asta nu prea vad. un htc cu tema IOS este tot ce poate visa un detinator de iphone acum :))

 • Mai sunt doua lansatoare de aplicatii care seamana foarte mult cu ios, espier launcher si ilauncher. Le-am incercat pe amandoua cand aveam android si pana la urma mi-am luat un iphone 4 🙂