Prima Pagina Apple Sondaj: Vei folosi serviciul iTunes Match dupa lansarea in Romania?

Sondaj: Vei folosi serviciul iTunes Match dupa lansarea in Romania?

  Aseara Apple a lansat serviciul iTunes Match in cateva tari europene si exista posibilitatea ca Romania sa intre in curand pe lista statelor in care serviciul va fi disponibil pentru utilizatori. Anul trecut Apple a lansat iTunes Music Store in tara noastra si lansarea iTunes Match este logica, insa ramane de vazut cat va dura pana cand Apple va reusi sa ajunga la o intelegere cu marile case de discuri din Romania cu privire la streaming-ul audio pe iDevice/Mac-uri.

  In Romania iTunes Match ar urma sa coste 25€ anual, un pret mai mare decat cel cerut de catre Apple in SUA, insa vorbim si despre alta politica de preturi in Europa. Eu nu voi folosi iTunes Match pentru ca nu ii gasesc vreo utilitate, insa sunt curios sa aflu daca voi veti fi dispusi sa cheltuiti peste 100 RON anual pentru el.


 • mihai.

  eu am 700 de piese in playlist-uri, toate cu cover foto si informatii despre album, anul de lansare etc, facute manual de mine in sesiunile trecute (plictiseala mare), deci nu gasesc utilitatea iTunes Match in cazul meu

 • Anonymous

  Heh, dacă ai fi scos varianta “nu mă interesează asemenea servicii” era totul clar :)) 😛

 • andu

  tuneup media(companion) face cam acelasi lucru.. din pacate e destul de scump.. daca are cineva o idee cum se poate face rost de el free ar fi f tare

 • Dan

  Da, voi folosi, abia astept. Am 160 GB de muzica in iTunes. Daca apare iTunes Match, voi putea asculta de oriunde colectia mea de muzica.

  Si pana acum puteam, am un iPos Classic dar a “imbatranit” bateria si nu are noul conector Lightning.