Un american cere daune de 5 milioane de dolari de la Apple pentru modul in care iTunes i-a inregistrat platile

iTunes Logo

  iTunes este un magazin virtual impartit in mai multe categorii, iar prin intermediul sau Apple inregistreaza platile pentru orice fel de continut virtual cumparat de utilizatori. Din pacate iTunes-ul nu este perfect si uneori greseste inregistrarea platilor, asa ca unui barbat i-a fost inregistrata de doua ori o plata pentru aceeasi aplicatie. Desigur ca el nu este primul utilizator care intampina problema aceasta, insa el este primul care da in judecata Apple si cere 5 milioane de dolari pentru greseala facuta de iTunes.

Your request for ‘Whatya Want from Me’ was carefully considered; however, according to the iTunes Store Terms of Sale, all purchases made on the iTunes store are ineligible for refund.

This policy matches Apple’s refund policies and provides protection for copyrighted materials.

  Supararea barbatului nu are drept sursa faptul ca Apple i-a luat de doua ori bani pentru o melodie cumparata din iTunes, ci raspunsul primit de la reprezentantii companiei. Acestia spun ca banii suprataxati nu ii pot fi returnati deoarece in termenii si conditiile de utilizare a iTunes se specifica faptul ca pentru material protejat prin drepturi de autor nu se returneaza banii. Acum desigur ca procesul va ajunge in fata unui judecator si Apple probabil va ajunge la o intelegere cu barbatul deoarece a gresit cerandu-i de doua ori bani pentru aceeasi melodie, insa ramane de vazut ce se va intampla cu altii care sunt in aceeasi situatie.