Prima Pagina Apple Un presupus sertar SIM pentru iPhone 5 ne da de inteles ca...

Un presupus sertar SIM pentru iPhone 5 ne da de inteles ca Nano SIM-ul nu va ajunge in noul model al iPhone

  Luna trecuta Apple s-a luptat cu Nokia, Motorola si RIM pentru a isi impune noile cartele Nano SIM, insa se pare ca nu a reusit sa faca acest lucru din moment ce viitorul sertar SIM al iPhone 5 pare sa fie identic cu cel al iPhone 4/4S. Componenta de mai sus a aparut pe site-ul unui vanzator de componente pentru iDevice-uri si se presupune ca ea va ajunge in viitorul terminal iPhone, insa deocamdata nimic nu este sigur avand in vedere ca in Europa inca nu s-a luat o decizie cu privire la Nano SIM.

  Daca Apple va reusi sa isi impuna Nano SIM-ul in fata europenilor, atunci exista sanse ca viitorul model al iPhone sa fie mai subtire decat iPhone 4/4S, dar daca acest lucru nu se va intamplat atunci Apple ar trebui sa implementeze schimbari in alte locuri. Este abia luna mai, inca 6 luni ne despart de lansarea unui nou model al terminalului iPhone, deci este prematur sa spunem ca noul terminal va avea design asemanator cu cel actual, insa s-ar putea sa fie cel putin la fel de gros.

 • Anonymous

  De unde rezulta ca noul nano SIM duce la un telefon mai subtire ? Din cate stiu, unul din dezavantajele solutiei Apple este ca e nevoie in continuare de un sertar, deci nu se reduce grosimea, ba din contra.

 • razvanrazy

  Dupa cum arata, inseamna ca va avea tot o margine de aluminiu 🙂

 • Stefan Cristian

  Sper ca Iphone 5 sa-l faca la fel de rezistent ca Iphone 1st generation 😀

 • TC

  Daca va uitati mai atent asta e sertar de gevey toata ziua (vad ca are scobitura pentru cip)

 • Mkrkkk

  @ TC nu este scobitura este o umflatura sa zic asa , chestia aia de o vezi este acolo pentru atunci cand bagi cheita de scos sim-ul , parghia din interior apasape acea bucata de fier ca sa iasa sim tray-ul afara. Daca ai iphone 4/4s scoate-ti sim tray-ul si uitate inauntru ca se vede sistemul de scoatere a sim tray-ului .

 • bogdan

  zaone, cam cu cat timp inainte de lansare se crede ca se vor apuca sa insurubeze la el?

 • Prin august – septembrie ar trebui sa inceapa productia, prin iulie – august ar trebui sa aiba versiunea finala.